Tuesday, April 17, 2012

Edit Sesuka Hati

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

salam sayang semua..cehhhh..tetiba pulak kan..bukan nak cerita kisah best ataupun buat tutorial pun pagi ni yer..kepala manyak pening maaaa..hehehe..

lepas ni nak rehatkan otak yang terasa berpinar2 sebab telah menyeksa diri mengedit blog sesuka hati..dah perangai buruk (cepat jemu) datang..jadi terimalah akibatnya buiii..ngeeee

dan setelah berhempas pulas memerah idea,edit kod segala..blog BUI TUTORIAL berubah wajah lagi..bui tau memang tak cantik tapi asalkan hati bui senang melihatnya pun dah kira ok

lepas ni manalah tau mood nak update tutorial mencurah2 datang..mencurah2 lah sangat kan..hahaha..

tapi rasanya bui dah bertekad..bui akan update blog

1 entry sehari untuk blog INI BLOG BUI 
dan
1 entry seminggu untuk blog BUI TUTORIAL

sabtu dan ahad,sekiranya bui dapat hidayah insyaallah akan ada entrylah nanti..

sesungguhnya bui tak larat mak jemah sekalian..dengan kerja lagi,dengan anak2 lagi,dengan hubby lagi..aduhaiiii..serius,memang tak larat..

***entry kembar dengan Bui Tutorial

20 comments:

are_lin@yu said...

hihi pnt tapi tu yg bez akak.dapat tgk anak membesar dpan mata..happy family;-)

Masz Sidek said...

kmk mun sabtu ngan minggu selalu entry auto-post... hehehe... :p

charmyiex said...

hahaha..terer eh edit2..mek malas..suh org polah.hhaha..

Cik Kay Jue said...

wah2.. perangai cepat jemu kak bui dah tahap kritikal da ckj tengok.. asal masuk blog kak bui lain.. hehe.. apa-apa pun semuanya cantik2 la kak.. >_<

Anum said...

wah rajin ni
usaha gigih

LYAfrina said...

lya takut nk edit2 blog..takut thilang..sbb lya mmg xreti/.basic2 boleh la...

lya pon just update blog personal... sehari satu entri..

MamaEma said...

penat sangat tu..kena rest juga

IntaNBerliaN said...

mcm sy plak.. sabtu n ahad tu bkn xlarat tp sgt2 malas..hihii

HeNRieTTa JoSe said...

hehehe....jap nk p terjah blog satu lgi...hehehe...

syiela said...

mak jemah pun tumpang penat huhuhuhu...

Bui Berkenan sangat dgn rumah baru sekarang

miloais milo said...

iols tabik spring ngan orang yg ada lebih dari satu blog ni
termasuk jugak kat uols ye...

iols yg satu pun - kekadang terlepas nak update
banyak keja - tak opis - kat umah

tahniah beb!

Azhafizah[フィザ] said...

banyak betul idea kak bui mengedit ni.otak fiza ni dah tepu dah kak..tak termampu dah ni..blog sendiri pun tak ter edit dah ni..-_-'

[sutera kasih] said...

mun rajin baru kmk update hehe

zareliqa afiqa said...

hehe..sama lar kak.Iqa pun ada penyakit 'cepat bosan' huhu :D

shida'R said...

wahhh nmpak sgt bz sis ..huhu sma la shida pn..ni blum lg kawin..kalo kawin dah xtau la cmne lak..

mursyid diey said...

update penting untuk pembaca setia berkunjung..hehe...tahniah...memang menarik blog ni..

www.dzuandiey.com

Aishah Jahirah said...

kak bui memang rajin megedit sana sini...hehee berubah wajah je blog akak...ok jugak kak...amek mood n xla bosan.tetiba rasa nak mengedit rupa blog gak..hehee

Nazayiena said...

Take care bui....

Che rosliza Che mat said...

cik rose suka edit blog kalau time boring...hihihi...

LIA AZMAN said...

rajin benorr kak bui update yerrr. hehe.