Tuesday, April 10, 2012

Ucapan Terima Kasih Ini Untuk...

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

sebelum bui bagitau siapa,kita layan gambar dulu k..

model tak bertauliah..Athirah..*_*
berkat bui join give away INTAN BERLIAN hari tu dapat jugak gift yang somel nyomel ni..terima kasih Intan  a.k.a Ina yer..kak bui siap gantungkan dekat handbag lagi..hehehe

first time dapat gift dari blogger,haruslah bui buat entry kan..sebelum ni ada jugak join tapi tak pernah dapat apa2 pun..memang tak bertuah langsung lah..

walaupun tak dapat hadiah utama iaitu sebuah kereta BMW (sila jangan percaya)..tapi syukur jugaklah sebab penganjur give away iaitu Intan bermurah hati bagi sesuatu buat kenang-kenangan

setiap kali tengok handphone strap tu,mesti teringat dekat ibu Alisha yang suka memasak ni..

sekali lagi,THANK YOU INTAN BERLIAN..semoga sentiasa dimurahkan rezeki yer..amin..

nak berkenalan dengan ibu comel ni tak..?jom skodeng blog dia
BLOG INTAN BERLIAN
esok cuti lagi..yahoooooo!!!!

20 comments:

are_lin@yu said...

wahh dapt gift..tahniah akak..;-)

Anum said...

tahniah sis

IntaNBerliaN said...

sama2 kak bui... alhamdulillah kak bui suke.. siap gantung kat handbag ek..suker3.. hihii ;-)

Masz Sidek said...

kiut jak rupa bunga ya kak.. gantong kat hp pun kacak... ;p

JH said...

Comelnyaa. Pink gitu <3 Tahniah Kak bui!

Cik Rose Cute said...

cute sangat-sangat...

ciksukaberangan said...

tahniah dapat hadiah :)

syiela said...

tahniah... cantikkk!! hehehhe syiela pun baru bertuah hari ni :)

Aju Mohit said...

So cutelah bui!! Sukenya Anak Dara tu heheheh

zareliqa afiqa said...

Weee~ kita pon dapat jugak.Baik kan kak ina :)

shida'R said...

tahniah sis ^_^

Cik Kay Jue said...

wah.. bestnyer.. tahniah kak bui..

*p/s berubah lagi blog kak bui ni.. hehe

AmirFX said...

Tahniah kak bui.. Wasehh.. Nang kiut jak hadiah ya..

ieda said...

tahniahhhh dik
sweet je ;)

Azhafizah[フィザ] said...

comel bunga tu.Lagi lagi warna PINK.^_^

aiNa yaZiD said...

wah.. cute nye...~!! :)

Zamani said...

Salam~ Nak ajak Bui join segmen ni

http://zamani84.blogspot.com/2012/04/segmen-pencarian-bloglist-cun-kacak-dan.html

Btw, Zam kenal Cikgu Khalid tu.. Nape?

Bui Junaidi said...

OK,INSYAALLAH NNT BUI JOIN YER

CIKGU KHALID TU CIKGU DLM KELAS BUI..HEHEHE

MamaEma said...

akak pun baru terima ni..belum sempat nak ucapkan terima kasih

wan nurul hezrina said...

cumilkan?nurulpun dapat..suka sangat kawan ngan ina akak intan berlian