Tuesday, April 24, 2012

Dapat Ole-Ole Dari Sabah

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

2 minggu yang lepas rakan sepejabat pergi ke Sabah sebab adik dia kawen dengan orang sana..jeles bui taww sebab Sabah memang dalam list negeri yang ingin di terokai..cehhh,terokai lah sangatkan..hehe

balik dari Sabah tu tiba2 dia bagi bungkusan comel ni..sungguh tak sangka dapat ole2..tapi yang seronoknya anak2 bui lah sebab mereka yang tukang habiskan

jom layan gambar ole2 dari Sabah



coklat ini memang favorita anak2..siap berebut2 lagi dia orang



kopi ni baru malam tadi bui minum..agak pahit tapi sedap..ekceli bui tak berapa suka minum kopi tapi daripada dibuang terasa sayang pulak..hubby memang tak minum kopi sebab dia gastrik..


alhamdulillah..terima kasih buat rakan bui tu atas ole2 ni..lain kali g mana2 jangan lupa bawak ole2 lagi untuk bui..hahahaha (bajet rakan bui tu baca blog bui ni kan..)

23 comments:

@ deqla manjew said...

nyum2..suka la coklat yg paling atas tu... toblerone!!!

Nazayiena said...

Byknya coklat,kali nya mbeli di Labuan ndak....

Anum said...

ermmmmmmmmm sedapnya
nak skit sis

Munnafendy said...

kat sabah coklat murah ke? mcm kat langkawi je gayanya...hihi

syiela said...

nom..nom nom... suka toblerone.. tango fruit & nnuts pun.. kira nama coklat mmg suka bangatlah :)

are_lin@yu said...

beznya dapat ole2..nak jugak1!!!heehehehe

IntaNBerliaN said...

best ni ole2 ni kalu dmakan sambil ngadap blog..hihi

fieda said...

bui...bestnyer dpt coklat2 tu..

Aishah Jahirah said...

coklat...huhuu lama tak makan coklat..kak bui buat saya teringin pulak tgk cklt tu..:)

Masz Sidek said...

mesti nya beli... dlm kawasan bebas cukai... dpt murah...

Aju Mohit said...

sedapnya bui, inilah idaman saya, coklat2 merelease tension kekekke

Myra Jay said...

Bestnyer dapat coklat..
Cheq suka :)

LYAfrina said...

alahai..smua nyer coklat y sedap2..kalo asya tgk..mau meronta nk jugop

Cik Kay Jue said...

sedap pula tengok coklat ni kak bui! ni yang ckj rasa mau pergi ke langkawi ni.. mau borong coklat.. ! huhu..

z.a.a.r said...

mcm dibeli dlabuan je.. sbb semua coklat d labuan murah sgt2. dan sudah bosan serta muak dok pandang haha tp klu blk kl wajib beli minima rm300 utk coklat..masa tuh baru ada mood nk makan sbb coklat d semenanjung mahal belaka heheh. Tu kopi plg terkenal d sabah..kopi tenom jenis sama mcm kopi nescafe.

Azhafizah[フィザ] said...

eh..untuk fiza takde ke kak bui..hehe..untung dapat coklat..senyum je kan ^__^

kasihredha said...

bestttt
nak satu :))

Izan Ishak said...

sedapnya coklat... bukan budak2 je suka. mak budak pun suka sangat ni!

anisalya said...

tak payah pergi sabah dapat ole2 dr sana. best tu. ada plan jgk nk ke sabah. tp tak tau bila. huhuhu...

mamaNoriz said...

baiknye kwn Bui...


salam kenal ;)

Klon Buaya said...

hii

jom ke blog sy dan jadi follower sekali k

[sutera kasih] said...

mun pegi sabah, jgn lupak carik kmk hihi

sha my heart said...

wah. sedapnya..

bestnya dapat ole2