Friday, April 6, 2012

Today Planning (cehhh..spiking u)

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

yuhuuuu..selamat hari jumaat semua..tengah kerja ker..bui hari ni tak kerja tawww..sebab hari ni Good Friday..kalau dekat Sarawak,good friday kami cuti umum..hehehe

ni mee jawa special sebab ada satay

bangun pagi tadi pukul 10..lepas ni nak pergi sarapan dulu..bui plan nak makan mee jawa..dah lama tak makan,hari ni tetiba rasa nak makan pulak..


lepas sarapan,kita plan nak pergi main bowling pulak..tapi pukul 2.30 nanti,lepas hubby habis sembahyang jumaat..

malam ni tak tau lagi nak pergi mana dan buat apa,tapi malam ni bui plan nak teraiiii buat kek cis..semalam dah mintak resepi dari member dan belajar cara2 membuatnya so,malam ni bui nak try buat sendiri..harap2 menjadi dan sedap..hahaha

ok,itu ajerlah perancangan bui hari ni..korang pulak macam mana.mesti ada plan masing2...yang penting enjoyyyy..babai..*_*

16 comments:

are_lin@yu said...

akak jgn lpa antar kat ayu sikit..mcm sedap ja tu..hehe

- dieyana - said...

tak pernah makan mi jawa... rancngan dieyana pula, tgh hari ni nk mkn nasik, dah beli pun..heheh, ptg pun nk mkn, tp tk tau nk mkn apa lagi...hehee. esok tk tau lagi, tp kalau rajin cuti ni nk try buat cis kek jugak...^_^ dah ambik resepi. harap2 menjadi la, n ada mood nk buat....;-)

kasihredha said...

malam ni akak plan nak makan cheese cake...
sila hantar ke akak sikit ye...hihi

Nisa Greennnpanda said...

Salam Kak Bui~..
wah, nk gi main bowling eh?
sori lame xjenguk sni, cerianye blog akak, hihi~... ^_^

Aishah Jahirah said...

syoknye kak bui cuti....dah berkurun kot saya xmain bowling...;p

sHi Ma said...

Wah penuh aktiviti.. Happy weekend kak bui..

Aju Mohit said...

ohoi seronoknya aktiviti bui today ek , rasa nak join sekaki hehehehe

Azhafizah[フィザ] said...

plan baik punya tu.alamak tetibe mengidam mee jawa..balik johor dapat mee jawa mesti sedap ni kan..

cikji said...

kakkkk
nt jgn lupa wat entry sal cissskek ek

mee jawa tuh ala2 mee kari ke?
asal berkuah semua cikji ngap jer

Cik Kay Jue said...

wah bestnyer kak bui... main bowling ea.. harap2 menjadi la kek kak bui.. :)

Masz Sidek said...

nyaman mee jawa ya kak... kmk pun dah lamak sik ceriknya....

Cik Rose Cute said...

SERONOKNYA MAIN BOWLING...EMM SEDAP MEE JAWA HIHIHI

MamaEma said...

dah terlaksana ke tak?

AmirFX said...

Boleh polah game boling ngn sidak blogger kelak.. Lamak juak dah sik baling bolanya masuk parit.. haha.. Ritok kmk men bedmenten jak malam ari...

shida'R said...

shida seperti biasa kak bui..duk umah mlayan krenah ank2 buah oh penatnye rasa ^_^

IntaNBerliaN said...

xpnh pulak mkn mee jawa ada satay...