Thursday, April 26, 2012

Projek Last Minit

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

kesinambungan dari entry wordless wednesday semalam..teruja punya pasal sampai 2x buat entry pasal ni..lagipun banyak yang tanya bui nak gi mana kan hehehe..so,layankan ajerlah budak dah tua ni yer...ngeeee


ekceli,tiket ni bui dah beli 18hb hari tu..kami 4 beranak akan ke Korea..ececece..nampak sangat menipu kan..ke Korea tu insyaallah bui akan pergi jugak sekiranya ada rezeki...mayb 2014..

ok,cerita betul yer..bui,hubby dan anak2 akan ke Kuala Lumpur pada sabtu ni..tapi ahad dah balik semula ke Kuching..kejap jer pergi..plan last minit bersama adik bui Sheila..

adik bui tu ada kursus di Cameron Highlands bermula hari ni (khamis) sampai petang sabtu nanti..so,habis jer kursus kita akan berjumpa di KL

ahad tu pulak kita akan balik sama2 ke Kuching..memang fully utilize lah nanti masa kat sana..kami plan nak ke i-City malam sabtu tu..insyaallah...

selalunya kan,bila plan betul2 tak jadi..tapi bila plan last minit jadi pulak..pelik bin ajaib..

nilah projek yang bui katakan hari tu..ngeeee..sapa duk KL jom kita jumpa..hehehehe..bolehlah belanja bui makan2 kan..


23 comments:

Masz Sidek said...

best eh... kejap li jak ktk pergi... mesti sik puas kelak...
kmk pun tengah merancang nak g kl juak... p lom tauk bila... cik carik tiket murah... ;p

are_lin@yu said...

wahh akak nak turun kl ke..bez2..meh lah singgah serdang..hehe..
jalan2 cari makan.hihi

aisya said...

Kak bui.. 27hb ada Pesta Buku kat PWTC.. dah alang2 ktk dtg KL ya boleh juak g pesta buku mun sempat.. hehe.. sampe 6hb mei.. hehe

miloais milo said...

sehari je???
selamat bercuti beb....

Rai said...

icity tak bes!! hahaha..maybe bukan jenis saya kot..selamat datang ke shah alam..

IntaNBerliaN said...

a'aa kan kak bui.. projek last minute biasa mmg jd.. hihi

Munnafendy said...

ha jgn lepaskan peluang jln2 puas2 ye kak bui =)

MamaEma said...

dah lama akak tak pergi i-city pun...orang jauh nak pergi hari sabtu ni...semuga selamat dalam perjalanan..

Anum said...

welcome to KL sis
kalau ada masa leh jumpa kan

[sutera kasih] said...

bena ya, mun plan awal2 msti sik jadi..bgs plan last minit haha

Cik Kay Jue said...

pergi i-City?? huhu nak juga pergi.. ckj tak pernah pergi lagi pun.. huhu..

*azni* said...

tima ksh atas komen bui ttg blog sy tu..saya hargainya.. ;)

Aju Mohit said...

welcome to icity bebeh hehehe, bestnya jenjalan, nnti tepek gmbr byk2 tau bui

Puan Kutu said...

sy dok utara nie.jauh tu dr kl.tak dpt la nak jumpa.hehe..

AmirFX said...

Jangan lupak ole2 kelak.... :p

Bui Junaidi said...

INSYAALLAH..MUN SEMPAT MAOK JUAK KMK SINGGAH SIA KELAK..

Bui Junaidi said...

CUKUPLAH SEHARI
KALAU LAMA2 LAGI MAKIN BYK DUIT KELUAR NNT

Bui Junaidi said...

KELAK KMK NGEMBAK MENARA KL NGAN KTK K..HEHE

So Shy Lady (SSL) said...

welcome to KL, bui...eceh. akk pon t.pnh smpai lg ke i city tuh, sdih lah bukan?

ciK LyndaWawa said...

wah....g korea......rindok na hati eh....=] ole2 kak..

Azhafizah[フィザ] said...

wah..kak bui nak ke KL ye..have a safely journey kak bui..sok fiza ke kl sekejap ade hal..kalau sempat fiza roger roger ye.

LIA AZMAN said...

selamat bcuti k'bui ^^

wan nurul hezrina said...

projek last minit mmg besh.ingatlagi nurul dulu pernah ngan family projek last minit ke cameron highland=)mmg semuanya syokkk