Thursday, November 1, 2012

Segmen Tamat / 5 Blogger Yang Bertuah Adalah...

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


fuhhh..setelah 22 hari bersegmen ( 19.10 hingga 30.10 ) akhirnya segmen bui ditutup dengan rasminya 2 hari lepas..sebarang penyertaan selepas ini tidak akan dilayan..waseh,ganas habisss...^_^


alhamdulillah,sepanjang 22 hari bui bukak segmen sebanyak 101 penyertaan telah bui terima dari blogger di serata Malaysia..


bersyukur sangat sebab ramai yang sudi bagi sokongan pada bui dan sebagai membalas jasa dan budi baik korang bui akan memberikan 5 hadiah misteri untuk 5 blogger bertuah yang telah join segmen itu


orite..sekarang adalah masa untuk bui mengumumkan siapakah 5 blogger yang bertuah itu..jeng..jeng..jeng..lets cekidaut bebeh..cehh


nombor2 yang bertuah ini adalah 100% pilihan/cabutan dari anak2 bui yer..mula2 bui nak Athirah jer yang cabutkan tapi Firhan pulak taknak kalah..dia nak cabut jugak..jadi bui selang seli kan giliran dia orang,dan inilah hasilnya..hehe




yang bertuah tu bui ucapkan tahniah dan yang tak bertuah tu jangan sedih2 ok..mungkin rezeki korang takder buat masa ni..manalah tau masa akan datang turn korang pulak..

dan 5 blogger yang tersenarai di atas sila bagi detail seperti kat bawah ke akaun email bui :- idzrarynproperty@gmail.com


NAMA
ALAMAT
NO TELEFON
EMAIL


bui akan poskan 'hadiah misteri' secepat yang mungkin..hadiah tu pulak janganlah korang harapkan yang mahal2 pulak..huhu..cuma barang yang boleh dijadikan kenangan nanti..^_^


Take Care..♥..

43 comments:

Mrs Velentine said...

tahniah..

Cik Zaniff said...

tahniah pada yang menang eh..:)

Anum said...

tahniah

kasihredha said...

Tahniah pd yg menang.
Kakak angkat ni bukan x nak join
Tp x reti nak buat mcmana....teruk kan.

Mimie Najib said...

tahniah kpda pemenang.. :)

are_lin@yu said...

yeayy tahniah wat semua yg bertuah ;-)

Kniedaz said...

yang last tu ingatkan 84 kuikuikui
tahniah kawan-kawan!

Nazayiena said...

sik ada rezeki kmk.....
Tahniah yg dpt.

Dikbi Kamaruddin said...

ala...x dapat...huhu. tak pe, nanti kalu kak bui buat segmen or contest, roger2 la ye...

Mia Liana said...

tahniah kepada semua pemenang...

Dunia Wilma said...

Terima kasih Kak Bui...
Tak sangka Wilma tersenarai dalam 5 blogger bertuah nie...
Wilma akan emailkan detail Wilma secepat mungkin ya...
Terima kasih sekali lagi Kak Bui :-)
Happy sangat-sangat...

Wak Gelas™ said...

wak asek X bertuah jugajkkk.. uuuHUuu

Deqla manjew said...

tahniah utk yg berjaya... :)

CikNana said...

kakak bui..kmk pun mau juak bah kak bui..bagi la bagi laaaa...:)

SURIA AMANDA said...

tanhniah buat semua pemenang....

Chef Raziq said...

wah tahniah kepada 5 blogger yang bertuah tu.. ^_^

NoEn said...

tahniah kepada pemenang

Chef Raziq said...

wah tahniah kepada blogger yang bertuah.. ^_^

Hasfiyah Assan said...

alhamdulillah...thanks kak...

cci said...

eh2... tekejut cci.. ade cabutan bertuah rupanya.. eehehe.. sykran.. ma ceh pd anak2 bui sbb tuah di tangan mereka.. eheh.. ^_^

maszmadi said...

wow!!! nombor bertuah masz ada di situ.. alhamdulillah, thanx kak bui... thanx jugak buat athirah coz cabut nombor KAK MASZ yerk.. hehe

jap lagi masz email detail... x mahal x per, janji hadiah...

HeNRieTTa JoSe said...

Tahniah pada yg mng...comei comei tukang cabut no....hehehehe.......

Aju Mohit said...

tahniah kp pemenang, ramainya yg join bloglist bui ni ye

Bui Junaidi said...

TU LA KAK..BUI TERTUNGGU2 PENYERTAAN KAK KASIH
UHUKSSS..SEDIH..:(

Bui Junaidi said...

NO PROBLEM DEAR..
JUZ STAY TUNED DGN BLOG KAK BUI K..^_^

Bui Junaidi said...

SAMA2 KASIH..^_^
HAPPY JUGAK SBB KORANG SUDI JOIN SEGMEN

Bui Junaidi said...

ATHIRAH MTK BELANJA ESKREM..HIHIHI

shidaR said...

tahniah yang bertuah tu :)
cayalah..kak cci tselit juge heheee :D
tahniah kak cci :)

Aida Omar said...

tahniah pada yang bertuah.. aida tak sempat nak join.. alahai melepas. huhu..

Cik PensiL said...

20 tak de ke ? hehe

Kesuma Angsana said...

tahniah pada pemenang ye !

izzah said...

Tahniah pd yg menang...

wantie said...

tahniah kepada yang menang

ieda said...

tahniah kepada yg menang ! ;))

♥ Miss Hearty ♥ said...

wahhh..tahniah kpd pemenang ! :) agak sedeh sbb tak bertuah.huhu

Haryati Faizal said...

tahniah pada yg dah menang....

rohayu osman said...

salam kenal.. already follow.. follow me back ya.. terlepas nak masuk segmen u... takpe.. next time leh joint..

sHi Ma said...

Tahniah buat pemenang

erm xsempat nak join..huhuhu

Noraziha said...

Tahniah pd pemenang

Si Matatajam said...

Tahniah untuk depa semua..

Che Rosliza Che mat said...

tahniah untuk mereka...

Mia Kassim said...

Tahniah......

Eyna Reen said...

eh... sorry sorry baru tau menang. thanks