Saturday, November 17, 2012

HH Ajak Kenal Blogger Baru

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

pepagi sabtu dengan hujan yang renyai2 macam ni tetiba dapat hidayah pulak nak join segmen..lagipun tengah boring tahap cicak tokek sebab hubby bui obertime pulak ari ni..huh,baru nak peluk ketat2 kan..oopsss 18sx sudaaa...hikssss


orite..enap with the intro..now..terus ke tujuan utama..memula,copy paste dulu syarat2 penganjur..kat bawah lepas gambar..




  • Buat entri dengan tajuk: HH Ajak Kenal Blogger Baru
  • Entri tersebut mesti ceritakan mengenai tujuan anda berblog, apa yang anda tulis dalam blog, sejak bila anda berblog dan apa jua yang ada kaitan dengan blog anda .... tak perlu letak citer artis lepak blog anda atau anda sebenarnya seorang selebriti .. tu tak perlu. Cukup hanya cerita anda sebagai blogger dan blog anda sahaja ye. Tak lebih dari 100 patah perkataan ... sapa lebih .... HH akan sebat dengan bulu ayam togel!.
  • Pastikan paparan ini diletakkan di blog anda itu dan link ke entri ini:


ok,now story time..^_^

ekceli kan bui mula2 berblog pada 2009 adalah untuk menjual barang2 preloved (sebab tu kalau korang terperasan nama blog bui yang sebenar2 nya adalah http://idzrarynprelovedproperty.blogspot.com/ tapi sebab dah boring menjual2 ni, bui mula menulis pasal apa2 jer yang terlintas dalam fikiran bui..antaranya tentang diri bui sendiri, tentang anak2 bui,tentang hubby bui dan tentang orang disekeliling bui..senang cerita blog bui sekarang adalah seperti tagline kat header iaitu PERKONGSIAN CERITA & PENGALAMAN HIDUP..

ok,siap sudah..syabas buat diri sendiri sebab telah berjaya buat entry ini..hahaha..yang dah baca,jangan lupa LIKE yer..lap u bebeh..eh,lupa..sesiapa yang nak join jugak KLIK LA KAT SITOK..hehe


Take Care..♥..

14 comments:

Azhafizah Md Nor said...

baru dengar boring tahap cicak tokek.hehehe..by the way selamat berkenalan dengan blogger2

Aju Mohit said...

good luck bui ;)

Wen said...

wen da lme x join segmen2 ni. hihih mls kn... hihi well slm knl, wen dtg dri blog fariz.. saje berjln... ada kue tak ? hihi

aiNa yaZiD said...

waaa~! mcm seronok je.. =)

Fariz Reza said...

assalam . . herm.. bui ??

hehe .. ape ape jela..

herm okey je blog awak ni

sidebar pun ok..

kalau nak ringan lagi awak boleh buat jumpbreak dekat setiap entry

zaty said...

akakk ! lamanya tak jenguk blog ni. :)

Karukord Jagau's said...

selamat berkenalan heheheee :)

shidaR said...

wahh kak bui hehee^^ selamat bkenal semula heheh :)

Pn. Sheila@CC said...

menarik tu.... gd luck k bui... hehe

Nazayiena said...

Good luck bui...

aizamia3 said...

selamat berkenalan.. ;)
biasalah tu.. memula tujuan tu lain tapi sikit demi sikit akan ada perubahan dlm blog.. ;)

kotak bulat said...

Cam best jee... tp mlas nk join..hihi

Haryati Faizal said...

selamat bersegmen ye...

Che Rosliza Che mat said...

Selamat bersegmen bui..