Thursday, November 29, 2012

Selamat Hari Lahir Buat Diri Sendiri

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

hahaha..tajuk bukan main kan..ada tak orang buat gini,wish happy birthday buat diri sendiri..ada kan..bui letew..hihihi


ini pulak ucapan bui dekat fesbuk bui pagi tadi..skima tak?

♥ ALHAMDULILLAH,ALLAH MASIH MENGIZINKAN AKU UNTUK BERNAFAS HINGGA KE HARI INI.. BERSYUKUR SANGAT DLM USIA 35,KEHIDUPAN DAH CUKUP SEMPURNA DENGAN KEHADIRAN INSAN2 TERSAYANG Mart Tahir ,FIRHAN ADIB DAN FILZAH ATHIRAH ♥

terima kasih jugak pada semua yang telah wish birthday kat FB bui..semoga doa2 korang dimakbulkan oleh Allah hendaknya..


dan ini pulak gambar pagi tadi..member2 belikan kek untuk bui dan 2 orang lagi kolik bui yang kebetulan lahir pada bulan yang sama..



bui 29.11 - 35 tahun
luqman 28.11 - 25 tahun
blrike 27.11 - 25 tahun


ok,mutu gambar mcm harem sebab bui upload kat Instagram pastu copy pastu upload kat sini..pastu jangan lupa follow bui kat instagram k..berapa banyak 'pastu' daaa..hehe


motif letak umo adalah sebab bui kat dalam gambar nampak macam sama umo dengan mereka kan..hahaha,sila muntah pepel sekarang..hik2


Take Care..♥..

40 comments:

Amanda Suria said...

Selamat Hari Lahir Bui

Mrs Velentine said...

selamat hari jadi kak

Mrs Velentine said...

hahaha..kakak nampak muda bah

@veraonizuka said...

Happy birthday kak bui...Mart bok pada tek...hehe...

Cik Zaniff said...

selamat hari lahir bui..
hope pjg umo & murah rezeki selalu eh

buleh add Fb x ??..:)

sHi Ma said...

Happy bornday kak bui.. Moga panjang umur murah rezeki, diberkati oleh ALLAH.

Aimi Syahirah said...

Happy Birthday kak bui!!=)

yaya ade said...

happy birthday kak bui :)

Misz Fazie said...

wahh happy birthday! May Allah bless you dear sis :)

Deqla manjew said...

happy besday kak... may all ur wishes come true!! :)

mama aryan said...

hepi besday bui..moga pjg umur,murah rezeki & berbahagia selalu

shida said...

happy birthday bui... sama birthday ngn asben shida..

Farah Sha Hanna said...

Selamat Hari Lahir

aTieYusof Family said...

Happy Birthday Pn Bui..
moga sihat sllu, pjg umur, murah rezeki & Bahagia bersama keluarga tersyg...
(walau umur dah 35 thn tapi tetap nampak muda remaja)...hehe..

:: Mrs.Eady :: said...

happy birthday :)

::NureeN:: said...

hepi besday kak bui.. moga pjg umur & dimurahkan rezqi

::NureeN:: said...

hepi besday kak bui.. moga pjg umur & dimurahkan rezqi

maszmadi said...

happy birthday kak bui,
moga sentiasa berjaya dalam apa jua yan dilakukan... ameen

baby lydia said...

hpy besday kak bui..akk nama instgram pe dia???mlm kang following ya..^^

Aju Mohit said...

happy birthday kak bui!! hihi moga pjg umur n murah rezeki

Anum said...

hapy b'day sis

Fynaz Shamz said...

hepi besdayy :)

Nazayiena said...

Selamat hari jadi Bui,semoga pjg umur,murah rezeki dan sentiasa diberkati Allah.

Dikbi Kamaruddin said...

Selamat hari lahir kak bui.... semoga sihat & ceria selalu...

izzah said...

K bui dah 35 dah...tp nmpak muda remaja lg..happy birthday yek akak:-)

ct kektus said...

heheee. hepi besday akak. siap ada orang beli kek lagi tuu. :)

Zura Tamin said...

happy besday bui... semoga hidup kebahagian dan kegembiraan milik Bui :) .. ( alahh bui pasang lagu sedihh lahhh )

Misz Mieza said...

Happy birthday Bui! Walaupun dah 35, still nampak 20an.. Awet muda gittewww... =)

zaty said...

alhamdulillah nmpk muda betui.awet muda nii.. :)

faridah nazurah said...

hehe happy birthday kak bui.. semoga panjang umur

Azhafizah Md Nor said...

wish sekali lagi..happy birthday kak bui..memang nampak muda pun kak bui..^_^

Azhafizah Md Nor said...

Wish sekali lagi..Happy birthday kak bui sayang.memang nampak muda pun kan.^__^

Dunia Wilma said...

Happy Birthday Kak Bui...
Semoga dimurahkan rezeki dan panjang umur :-)

sha my heart said...

happy birthday sis bui.
Smga dirahmati selalu.
Wah, sis awet muda.

Mimie said...

Selamat hari jadi kak Bui...Semoga murah rezeki dan mendapat keberkatan Allah...

Aishah Jahirah said...

kak bui...selamat ulang tahun.semoga sentiasa berada dalam lindunganNya untuk kak bui n family...
pstt...awet muda...:)

Haryati Faizal said...

hepi belated besday bui....!

shidaR said...

HB kak bui :)

Nur farahiza said...

selamat hari lahir kak bui , may allah blees u , umur da 35 tahun , tetap muda taw

QasehnyaRania said...

selamat hari lahir walaupon dah lepas ..nak tunggu bln 11 lamabt lagi..hihi

best kan dekat2 je semua ..hihi