Thursday, November 22, 2012

Sila Lah Perasan..

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

bukan nak suruh korang perasan bab perasaan tu,ni ha nak suruh korang perasan bahawasanya bui telah meletakkan gambar anak bujang + anak dara bui di sidebar..


anak bujang trang tang-tang yang belom bersunat..hiksss



ni pulak anak dara yang masih 100% dara..^_^


cepat2 belek sidebar..ada kan..hehe


so,lepas ni plis lah yer jangan lah menyangka bui ni CIK lagi..dah jadi PUAN BUI pun..tang muka memang nampak macam cik (sila muntah,jika perlu..^_^) tapi hakikatnya bui ni dah 12 tahun pegang status PUAN..


oh ya,one more thing..cehhh..blog bui pun dah ada lagu..sedih mendayu2 kan..ntah,tetiba tersuka so letak,kalau x suka nanti bui buang..kalau korang rasa rimas dengar muzik tu,sila tekan PAUSE tanpa rasa bersalah..araso???


Take Care..♥..

30 comments:

Kesuma Angsana said...

suka2 dgn pembaharuan ni!

Mrs Velentine said...

hahahahaha

Cik Zaniff said...

waaa..mula2 follow blog bui ingt ank dara lg..:p..comel2 ank bui..hee..cm ibunya..:p

mendayu2 lagu..best2..

Anum said...

selamat pagi Pn Bui

SURIA AMANDA said...

lamanya dah jadi puan...untung kahwin muda kan?

Rai Ourkizuna said...

muka awet muda..sebab tu orang ingatkan cik lagi..hehehe..

yana aina said...

wahh ibu anak dua rupanya ... tp maintain mcm cik ^^

syiela said...

sama aiman la Adib ni hehhehe.. dah perasan dah :)

Kniedaz said...

Mula-mula masuk blog Bui dulu memang sangka Bui ni cik lagi....bila baca entry2 lama baru tau Bui dah PUan hehehe

ciK LyndaWawa said...

kacak anak kakak..=]

Anonymous said...

Puan...dah rupanya...
baru je nak tanya...
masih single ke, berpunya...
alahai...melepas lah lagi....

Dikbi Kamaruddin said...

Dah besar anak2 akk...tp ibunya maintain cun... :)

ieda said...

aah budak berdua yg comel ! ;)

sHi Ma said...

Kak bui kena ngorat ke? Hehehe

PinkUmmi said...

hahaha...dh puan pun..
igtkn cik..kuikuikui

Pn. Sheila@CC said...

wah... dh besar ank bujang ank dara bui kan... seronoknyer...

Che Rosliza Che mat said...

kikiki...awet muda...walaupun anak 2..

Nur farahiza said...

anak bujang dengan anak dara same lawa , same hensem kak bui

Aju Mohit said...

lohai aju baru tahu ni bui hihihi

lynda said...

comelnye anak bui. yg bujang tu kecik2 lagi dah pkai spek sbb kaki buku ke kaki game? hehe

shidaR said...

wahhh nmpak sgt la kak bui kite yg sorg masih mude mnawan tu yg sngka single heheee :D

kak bui mmg cantik tau ^_^

Nurmujahidah Ismail said...

amboi,, hensem and pretty,, :) follow here,,

cci said...

comeynya anak akak.. ^_^ cutee...

are_lin@yu said...

awek muda tu sis..dah anak dua mcm anak dara lg..hihi..salam jumaat ;-)

sha my heart said...

pembaharuan.
Comel anak2 sis bui.

cHeRyNa PiReS said...

baiklah Pn. Bui. Eh....nnt nk jd besan kan kita? Ok...ok...

Aishah Jahirah said...

kak bui takut kena ngorat eaa...heheh gurau je kak.comel n ensem ank dara n teruna kak bui.dah maknya pun awet muda..

Noraziha said...

dah 12 tahun jd puan..stil cam cik..mmg awet muda la..bagus2.. :)

Azhafizah Md Nor said...

comel comel..tambah berseri blog PUAN BUI ^__^

Si Matatajam said...

Wah! kak Bui dah ada anak dara tu...Tp nampak muda lagi..tu yg ramai silap kot. Ha ha..