Sunday, November 25, 2012

Video Yang Paling Banyak Ditonton Di You Tube

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿



hebatlah si Psy ni..sekarang dia dah menjadi KING OF YOU TUBE..sebab apa..sebab video Gangnam Style telah menjadi video yang paling banyak ditonton di You Tube


apa yang lebih hebat Psy hanya ambil masa 4 bulan lebih untuk mendapat view sebanyak itu,sedangkan video lagu Baby oleh Justin Bieber yang menduduki tempat kedua telah dimuat turun pada 19 Februari 2010..


fuyoooo,banyak betul orang minat dengan lagu Psy ni kan..anak2 bui pun kalau dengar lagu ni dekat radio terus mintak naikkan volume..huh..


sekarang tontonan OPPA GANGNAM STYLE ni dah cecah 810,795,387 view..fuyooo..^_^


Take Care..♥..

15 comments:

syiela said...

AIman pun dah pandai minat PSY padahal tak pernah dengarkan dia lagu ni.. rupanya masa blk kg hr tu sakan menari lagu ni ngan sepupu dia

Azhafizah Md Nor said...

hebat betul oppa psy dengan gangnam style tu..

Aju Mohit said...

tak pernah tgk pon video gangnam style ni, katanya seksi ye? emmmp takuttt nak tgk

Deqla manjew said...

skng ni ke mana je lagu ni mesti ada..haihh...

maszmadi said...

anak dara masz siap ajar masz cara menari tarian ni tiap kali lagu ni kuar radio... haha penangan gangnam style..

are_lin@yu said...

hebat penangan gangnam ni..hehe

IntaNBerliaN said...

mmg ramai org minat dgn lagu t kan..

Fifi Nadhrah said...

dengan jujurnye.. saye tak pernah tengok langsung video gangnam style.. hihi..

Wak Gelas™ said...

wak jugak yg X fofuler.. ahhhAAs

PinkUmmi said...

pagi tadi dengar jugak PSy nih paling popular dekat youtube kalahkan justin bieber

Dikbi Kamaruddin said...

dasat tul penangan PSY ni...

Kesuma Angsana said...

apa yg best sgt kat PSY ni ye !

ct kektus said...

fenomena lah katanya.

Cik Kay Jue said...

memang hebat penangannya.. hui..

Nur farahiza said...

oppa gagnam style , mmg ramai jew yang ikutnye . hehehe