Tuesday, November 6, 2012

PSY Gangnam Style Ada Affair..?

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

dah lama bui tak buat entry pasal artis/drama korea kan..bukan apa,macam dah hilang mood nak layan korea skang nih..dulu kemain,hebak sana-sini cakap fanatik korea..hahaha..banyaklah ko punya fanatik bui..


minat memang still minat..jambu siot..^_^..tapi apakan daya bui ni bukannya berstatus anak dara yang boleh layan tv 24 jam..banyak komitmen lain yang lebih penting daripada melayan drama korea yang meleret2 panjang episodnya tu..huh


tapi..tapi..tapi..bui nak share dengan korang 1 gosip panas pasal artis korea yang sekarang tengah meletopsssss,siapa lagi PSY ler..si oppa gangnam style..




ntah apa yang dia org tulis sepatah haram pun bui tak faham..cisss

tapi sib baik ada ulasan dalam bahasa inggeris ni,jom sama2 kita baca

"Girls’ Generation‘s YoonA and Psy were just recently swept up in absurd rumors regarding the two’s secret affair.

One Chinese media outlet falsely reported, “Korean singer Psy had an affair with YoonA six months before the release of ‘Gangnam Style.
The media outlet stated, “Psy attended a party held in celebration of preparation for another singer’s album. YoonA was sitting in the corner but as soon as Psy livened up the mood, she developed a favorable impression [of him].
The article continued, “Psy’s wife knew of the affair but kept quiet because she did not want to destroy their family. When YoonA was asked about Psy during the Vivian Westwood fashion show held on the 2nd, she did not give an answer.
On the 5th, in response to the news SM Entertainment stated, “These are nonsensical reports to which it is not worth responding to. We think it is quite regretful to hear. YG Entertainment responded similarly saying, “The information is absurd. We are astonished.
Currently, the article is quickly spreading through other media outlets and social network sites. However, local Chinese residents who have come across the article are just as shocked at the unreliable information, and are criticizing the original media outlet responsible for reporting the false rumor."


sib baik rumor sajakan..kalau berita ni betul tak tau lah macam mana,ye dak..?


Take Care..♥..

28 comments:

Wak Gelas™ said...

wak pon X paham dia ckp apa dlm lagu gangnam style tu, tp wak sukak musik dia jugakk.. ahakkSs

Anum said...

hahhaa
macam2

izzah said...

nasib rumours je tu..kalau x,sian ke bini dia...huhu...tp actress girl tu cute miut la...hehe...

CikNana said...

kakak bui.kmk pula mau ke sarawak..hehe

are_lin@yu said...

inikah orngnya yg gangnam tu..hehe

Nazayiena said...

sik tauk kmk kenaklah kmk sik minat PSY gangnam stail ya.

cci said...

hua..hua... cam x sesuai jerk.. ngee

Nur farahiza said...

opah gangnam style . hehehhe

cHeRyNa PiReS said...

Setakat buat gaya, buat muka impress pon katanya ada affair? Bukan jumpa video lucah mereka kan. Hmmm...

Tapi malas juga nak bising. Sebabnya, takut kena kat batang hidung sendiri:)

Aishah Jahirah said...

adeh kak bui xamek tahu sgt pasal ni..tp mmg glame gangnam style ni...hehee budak2 pun dok ikut..

Dikbi Kamaruddin said...

biasa la org dah glemer...

Mrs Velentine said...

kalau betul pun ok apa

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog bg komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog..chat box pakjoe tidak dikira nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

aTieYusof Family said...

heheh..
dulu2 pun memang suka layan2 korea2 ni..zaman study2 lah...skrg masa dh kurang.. tv pun kdg2 tak tertengok.. asyik busy memanjang..hehe

Yana Aina said...

wahhh...blog wajah baru ler...ingatkn silap msuk blog tadi.. heheh cantik!!

♥ Miss Hearty ♥ said...

wooo..femes psy neh ! :D

Aju Mohit said...

meletup nama dia dengan lagu gangnam style ni ye bui, hmm memang peminat artis korea bui ni ;)

Aju Mohit said...

tadi tgk versi mobile, skali tgk desktop view blog bui wajah barulahhhh, i like it!!!!!

Cik Zaniff said...

minat kpop rupanya ye..^__^

Dunia Wilma said...

Nasib baik khabar angin jak...
Kalau betul2 kesian wife Psy :-)

Karukord Jagau's said...

aku x minat lah dia ni hehehhee

Haryati Faizal said...

hihi....sib baik ye...

ieda said...

alamak psy ngan girls generation ! bioor benar ekekek
jauhh tuuuuu
sibb baik dia dah ada wife ! kkeke

aduhh lega ... gosip jee
ahahaha cam lahhh ambil tahu sgt !

adyna said...

hhehe penangan nye besar btl :)

salam kenal bui :)

Kathy Tuah said...

dah namanya artis owh..cney2 jak mesti ada gosip..hehe..kmk suka juak dgr lagu gangnam style tok :D

syiela said...

mcm2kan

Che Rosliza Che mat said...

Tak sesuai gan Yoona...nasib baik psy dah ada isteri..

Mia Hail Miah said...

yoona scandel dgn psy ? #OMG ! hahaha