Tuesday, November 13, 2012

Nuffnang Invite Bui..

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


intro...

SELAMAT MENYAMBUT HARI DEEPAVALI BUAT SEMUA KAUM INDIA (ada ker kaum india baca blog bui ni..harap2 ada lah hendaknya..hehe..) DAN SELAMAT BERCUTI UMUM BUAT SEMUA WARGA SEMENANJUNG (jelessss taww sebab kami dekat Sarawak takder public holiday ponnn..uhukssss..)


isi kandungan..^_^

oh,bestnya dapat jemputan dari pihak Nuffnang..terasa diri ku ini begitu berharga..terasa diri ini penting di mata mereka...(berangan jap..hihihi) hek eleh,macam lah bui sorang yang dapat jemputan kan..hahaha..


korang2 yang dah 'bercinta' dengan Nuffnang confem dapat jugak invitation ini kan..invitation apa..invitation inilah,tengok kat bawah..(lepas gambar)..bui copy,paste jer..senang cerita..^_^





Greetings Samsung Angel, 

We hope this email finds you well! :) Samsung Malaysia is organizing the Smart School for GALAXY Note II and they are extending their invitations to keen Nuffnangers! The Samsung Smart School is a free workshop for Samsung customers to learn about tips and tricks to maximize their mobile experience and is currently available for selected Samsung smartphones and tablets.

This session is specially designed for you to give you an experience of GALAXY Note II’s unique features. Witness the practical use of various functions and tasks.

The GALAXY Note II is a device built to harness everyday creativity in people. Featuring an expansive 5.5-inch display, the smartphone allows people to discover information faster, capture ideas, and express them in an efficient and organised manner. 

Designed to provide an evolution in the mobile experience for people, the GALAXY Note II features a vastly improved S Pen and is running on the latest Android OS – 4.1 Jelly Bean. 

The Samsung product experts will be present to guide you through the session, as well as answer any of your questions regarding the GALAXY Note II.

Details of the event are as follow:

Date: 17 November 2012 (Saturday)
Time: 3.00pm – 4.00pm OR 5.00pm – 6.00pm
Venue: S-043 & 043A Second Floor, Mid Valley Megamall


If you are keen to attend the 3.00pm workshop, kindly submit your details here. If you prefer the 5.00pm workshop, kindly submit your details here instead. 

Deadline for details submission is by 5.00pm, 14 November 2012 (Wednesday)

Looking forward to your response. 

Cheers! 

Darren Low,
Community Executive
Nuffnang Sdn Bhd



tu dia..best kan kalau dapat pergi...kenapalah Nuffnang ni tak bukak opis kat Kuching jugak..ataupun kenapalah bui tak duduk KL sana..kalau 2,2 perkara ini terjadi dah pasti bui takkan tak pergi lah..pasti bui lah orang pertama yang datang..cewahhhh..


dahlah sekarang tengah mengidam2 nak pakai Samsung Galaxy Note 2..terliur habis tengok kemantapan henpon ni...abis tu Samsung Galaxy S2 tu nak letak mana..trade in ler jawabnya..seee,nafsuuuuu semata2..aduyaiii...hehehe


oh,ya..jumaat,sabtu,ahad dan isnin bui tak berapa sihat..demam tiba2 menyerang sampai susah nak bangun..kepala terasa berat sangat,badan pun sakit2..p,sekarang syukur alhamdulillah bui dah sembuh sebab tu dapat update blog..lepas ni bui ronda2 blog korang yer..


Take Care..♥..

21 comments:

hananhadila said...

wahh .. bestnyee .. untunglahh

wisata bakti alam said...



kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Aju Mohit said...

moga bui segera sihat ye, alahai takde rezeki ye bui, cuba diorg buat roadshow kat kuching kan elok kan ;)

Miss Volvo said...

memang rugi sbb akak xdpt jumpe mr. darren low yg handsome gile tu HAHAHAHAHAHAHAHAH!

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhhhh tahniah dpt jemputan itu ;)

cHeRyNa PiReS said...

Guna phone itu tetapi tidak boleh attend. Akan outstation ke Ipoh pulak Kak Bui:(

Sedihnyeee...info akak nieh sangat berguna. Kenapalah waktu2 macam ni kena bekerja pulak:(

shidaR said...

heheee..shida nk teman kak bui lah hehee^^

Haryati Faizal said...

ada gak kdg2 nuffnang invite tp, sebab kat area kl so, tak bley nak join...rugi jugak...

Che Rosliza Che mat said...

Mesti mahal tel nie...

izzah said...

Xpe,smpat lg nk tmpah flight ke kl ni..hehe..leh cuti2 jln2 ke midvalley ni...

Cik Yatt said...

wah bestnyeee

QiosWriter said...

Ooww...yg dok KL pun tak dapat nak pegi..lagilah sgt rugi..

Anyway, hi! Pihak QIOS Blog Shop pun nak jemput Cik Bui ni utk join contest dr kami! Senang je, cadangkan sambungan nama blog QIOS.Tu sj.Tak pun,tarik seberapa ramai org utk join contest ni, pun dpt hadiah gak.TQ and hrp dpt support kami para gadis yg nk cari pndaptan sndiri ni.

mselim3 said...

alhamdulilah...samalah dapat jgk, samalah kita, tp masa aje yg mencemburui...pada tarikh tu ada hal lah pulak...xper, janji kena setia dengan nuffnang k....

mselim3

yana aina said...

nnt reramai request lh ... mesti dia bkk ^^

CikNana said...

AKU PUN CITA CITAKU MAU INI JUAK KAK BUI.HEHE

Aishah Jahirah said...

kalau dekat mesti kak bui terjah ni kan...hehee
kak bui moga cepat sihat.ujan2 ni ramai yg xsihat.take care ye kak..

Azhafizah Md Nor said...

tak dapat lak invitation ni..dah lama tak bercinta dengan mr nuff =_='..sigh~

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Ala..buat kat ganu jgk..

Ema Blog said...

sian kat ui..jauh sangatkan..INSYAALLAH akan ada rezeki satu hari...

akak dah iga kali pergi Kuching tahun ni....lain kali kalau pergi lagi..akak contact bui erkh..

Nur farahiza said...

wahh bestnye , saya boleh gantikkan tak kak bui ? heheheh

PinkUmmi said...

wah bestnye dpt invitation