Wednesday, November 28, 2012

UNGU dan Anugerah Carta Borneo Era 2012

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

UNGU bukan warna pepel tu yer..tapi ini UNGU kumpulan yang popular dekat Indonesia..ala,yang popular dengan lagu Kekasih Gelapku tu..'ku mencintaimu lebih dari apapun' haaaa,gitulah lirik intro lagu tu..ok,dah dapat ingatkan


UNGU nak datang Kuching yawwww..negeri kecintaan bui ni..eksaited habis bui sebab bui minat kumpulan UNGU ni..sebab tu bui warnakan blog bui ni warna ungu..(ok,ini ota jer..hahaha)


tapi..apa kaitan pulak UNGU dengan ANUGERAH CARTA BORNEO ERA 2012 tu dia,confem korang eksaited nak tau kan..ala,buat2 lah eksaited..hehe


jom rapat2 dengar stori mori dari bui..^_^



Anugerah Carta Borneo ERA 2012 yang dicetuskan oleh Xpax akan diadakan di Kuching,Sarawak pada 1 Disember 2012 di Kuching Integrated Recreational Centre pada jam 8.00 malam..wow,wajib pergi ni..hehe


tapi macam mana nak dapat tiket untuk pergi ke anugerah ni..?..senang jer,sesenang a,b,c

Just make your way to the ERA Roadshow at Borneo Convention Centre Kuching (BCCK) on 30th November, from 10am – 9pm.

To get your tickets, all you need to do is purchase a new pack and/or reload worth a total of RM30.

Tickets are based on first come first serve, limited to first 130 customers only.(applicable to Xpax, U.O.X. and S.O.X. customers only)

Ticket Collection:
Tickets will be ready for collection on the spot at the selected roadshow.

oh,man..(buat ala2 gaya Ropie dalam Sepah Tu k) kenapa hanya 130 jer,kalau lambat g roadshow confem la x dapat tiket kan..


jangan SUSAH HATI sebab tiket masih boleh korang perolehi semasa anugerah berlangsung..datang awal2 then cepat2 pergi ke booth Xpax yang ada kat situ..korang hanya perlu

  • Reload RM20 to get a pair of Xpax Zone tickets.
  • Reload RM10 and stand a chance to win a pair of Meet & Greet tickets.

masih tak faham lagi,almaklum bui cakap campur2 kan..kejap bahasa omputeh,kejap bahasa melayu..takper,klik http://bit.ly/AcB2012 untuk dapatkan keterangan yang lebih lanjut..^_^


jangan terlepas peluang ini taww sebab akan ada persembahan artis yang hebat2 seperti KLANGIT, SHARIFAH ZARINA, IR RADZI, RDZ, POLAR, NOENAKI dan yang paling super best ofkos lah persembahan dari kumpulan UNGU...oh,eksaited nya..^_^


Take Care..♥..

8 comments:

mia izzati said...

ley le bui pi tengok ungu ehh...

CikNana said...

wah..bnyk artis la kak bui.hehe

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

huuuuuu

Mrs Velentine said...

esoklah kan..so kakak pg kaH??done colgate

syiela said...

bestnya nanti dpat tgk live

Misz Mieza said...

Jauhnya pulak kat sinun.. Nanti kalau Bui pegi jangan lupa update kat blog ye.. ^_~

Azhafizah Md Nor said...

hehe..tak layan pulak ungu..pink layan ke?tapi ade ke nama band pink? Pink oversea adalah kan..:p

Mimie said...

sy ungu lyn jugak...