Thursday, November 8, 2012

Nak Tiket Wayang "Breaking Dawn 2" Free Tak?

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿




"So the lion fell in love,
And the lamb, well she fell too;
It didn’t take too long before,
One love became two.
Torn between two lovers,
A choice between she must make;
Edward or Jacob she must decide,
Before destiny forever seals her fate.
In white she walked the aisle,
With Edward suited up in pale;
Together they joined hearts,
Then came a baby looking so frail.
A war now silently rages on,
That threatens their loved ones gone;
What will Bella, Edward and Jacob do,
To survive the Breaking Dawn?"


sungguh teruja bui nak tengok kesudahan filem paling bui minati ni..tak sabar nak tunggu 16.11.2012 nanti..kat panggung2 wayang confem penuh dengan orang yang berebut2 nak beli tiket..oh no..


tapi kan pihak NUFFNANG nak bagi 30 tiket free kepada sesiapa yang memberi komen yang best dekat entry dia orang tu..bukan setakat tiket free tapi komen yang paling best akan dapat hadiah lagi

Top 5 Comments
5x Limited Edition The Twilight Saga Breaking Dawn Part 2 Umbrella
5x Limited Edition The Twilight Saga Breaking Dawn Part 2 Recycle Cotton Bag
Second Best 5 Comments
5x Limited Edition The Twilight Saga Breaking Dawn Part 2 Pillow
5x Limited Edition The Twilight Saga Breaking Dawn Part 2 Recycle Cotton Bag
5 Consolation prizes:
5x Limited Edition The Twilight Saga Breaking Dawn Part 2 Recycle Cotton Bag
5x Limited Edition The Twilight Saga Breaking Dawn Part 2 Key Chain


bila dan dimana nak tengok..?


Date: 21 November 2012 (Wednesday)
Time: 9:30pm
Place: Cathay Cineplex, e@Curve


best kan..untung la korang yang tinggal berdekatan dengan tempat tu,
senang2 boleh dapat tiket free..apa macam,berminat tak?


kalau berminat KLIK SINI untuk maklumat lanjut..


dan alhamdulillah,ada lagi rezeki BE dari Nuffnang..




Take Care..♥..

31 comments:

Anum said...

nak tgk2 suka2

Rai Ourkizuna said...

sebenarnya..saya tak pernah tengok cite ni..hehe..

cHeRyNa PiReS said...

tulah. nampak org buat kat nuffnang mintak tiket wayang tp sendiri tak pernah buat:)

anywayz, nak bertanya nieh....mmg ikut semua ke Twilight?

♥ Miss Hearty ♥ said...

wahhh..bestnyerr :)

Cik Zaniff said...

waaa..best kan kalo dpt..minat sgguh bui ngn cite tu..hihi

SURIA AMANDA said...

cik abg akak x minat la..akak kena pi tgok ngan adik2 la kalau mcm tu

NM02 said...

masyukkkkk!!!

Kesuma Angsana said...

wah rezeki2 tu !

Aishah Jahirah said...

gud luck kak bui...wah nak jugak BE baru...huhuu

HeNRieTTa JoSe said...

wah...nak terjah sana lew...

PinkUmmi said...

serius akak tak pernah tgk twilight

Bui Junaidi said...

@cHeRyNa PiReS
HA,AH..MMG KAK BUI FOLLOW CERITA NI DR MULA LAGI..TWILIGHT TG FIRST DULU SAMPAI 10X ULANG TENGOK..HEHEHE

4feet8 said...

maaf, sy dtg dr blog cheryna. tgk nama Bui. Bui tu panggilan ke..?

Miss Volvo said...

akak join x? sy dah join contest ni hikhikhik

Dikbi Kamaruddin said...

tak follow plak citer ni... huhu

CikNana said...

kakak bui..lawa eh blog kak bui...:)

Kniedaz said...

oohh...saya pun suka dan teruja nak tau kesudahannya..dah baca novel dia tapi nk jugak tengok kat wayang..tu la kan..kalau Nuffnang buat contest sapa menang boleh tengok kat mana2 panggung terpilih di negeri masing2 kan best...

maszmadi said...

bestnye kalu dapat tiket free tu...
erm, congrat kak gui, nuff sayang kat kak bui lagi la tu.. hehe

Haryati Faizal said...

alhamdulillah...rezki...

Aju Mohit said...

emm skrg ni tak
minat plak tgk wayang, hihi
wah tahniah bui, rezeki BE ye

Bui Junaidi said...

@4feet8
HA,AH..MMG NAMA PANGGILAN BUI..UNIK KAN..^_^

Bui Junaidi said...

@Miss Volvo
KAK BUI TAK JOIN PUN SBB FAIL NK JAWAB DLM BHS OMPUTEH..HAHAHA..MALU

Dunia Wilma said...

Tak sabar nak tengok :-)
Wilma memang follow wayang nie ^_^

Busyra Bt Takiyudin said...

wahh tak sabar nak tengok.. :)

MarliaMarble said...

wuuu..! tertunggu-tunggu cerita breaking dawn 2 ni..! tapi kalau dapat pun bukan dapat pergi..Takde makna nak ke KL tu..haha..=D

syiela said...

sapa berminat cepat!

@veraonizuka said...

kmk maok sis!!!!huhu ^.^

shidaR said...

wahh sape lah yg btuah tu kan hehee :D

Che Rosliza Che mat said...

Seronoknya kalau dapat tiket free...

Aishah Jahirah said...

rezeki...kaya BE kak bui ni...hihi

Azhafizah Md Nor said...

tak sabar nak tengok ni...^__^