Monday, November 5, 2012

Blog Berwajah Baru

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


tetiba rasa nak nyanyi lagu Bara Bere sambil goyang inul pulak pagi ni..miahaha..boleh jugak keluarkan peluh2 jahat kan..imaginasi semata2


confem korang pelik,gi mana ibuk Bui boleh update blog pagi Isnin gini..confem korang ingat bui mengular kan..hihi..ekceli,bui ambik cuti half day sebab nak g bengkel kereta


tapi nanti,nantilah bui story pasal kejahatan kenari bui tu..hiksss


bagus kita cerita sesuatu yang boleh sebabkan dalam hati ada taman kan..kan..apa punya ayat..cissss



tinggal kenangan..babai blog wajah lama..huhu


bagi yang ada jenguk bui semalam taulah bahawasanya blog bui ini telah pun berwajah baru..rata2 yang datang memuji keindahan blog baru bui ni..hahaha..


dan dengan bangganya bui nak bagitau bahawa tukang edit blog secantik ini tak lain tak bukan adalah bukan bui sendiri ( feningggg tak baca ayat ni ) tetapi adalah hasil kreativiti seorang hamba Allah yang sangat kreatif iaitu

..wiwuwiwu..
(cepat2 klik nama dia untuk tengok blog cci yang 100 kali lebih osem dari blog ni)


terima kasih banyak2 kat CCI sebab sudi terima permintaan untuk edit blog bui yang tak seberapanya sebelum ni..sekarang dah cantik sangat blog bui,terasa macam gadis2 remaja pulak..kekeke


kalau korang jeles dengan kecantikan,kekiutan,kehenseman blog bui korang usha jer CCI tu supaya edit blog korang jugak..confem dia nak punya lah..kan CCI kan..hihi


tapi kena bayarlah uiii,takkan CCI nak buat freeeee..bukan nya senang nak edit blog ni..sampai muntah2 angin kalau tak kena dengan caranya..^_^


ok,enapppp..bui nak ke bengkel..ada temujanji dengan mekanik..babaiiii


jangan lupa jenguk kawan bui ni taww..korang followlah dia ea..sepot maaaa


Take Care..♥..

31 comments:

iiima ❥ said...

cantik2 nampak uptodate sket blog skrg ni ;'D

aTieYusof Family said...

wahh cantik lah..jeless i..:)

Anum said...

suka2

Kniedaz said...

Salam pagi Bui..
Alahai kiut sungguh! Ni yang terasa nak makeover blog juga ni...tapi kalau boleh nak buat sendiri kikki...xde ke tutorial utk buat sendiri Sis Bui? ^_^

Mimie Najib said...

cantik la blog baru kak bui ni..sangat2 cntik..purple lembut..suka2.. :)

Dikbi Kamaruddin said...

Wahhhhhhh....kiut miut la blog kak bui....jeles 10x...

Cik Zaniff said...

comel blog skrg eh..:) winkwink

mselim3 said...

wah...wah..bertambah menariklah blog bui nie...maka makin ramai jgk yg akan singgah...TERBAIK lah....

daripada mselim3

Aishah Jahirah said...

phewiit...cun la wajah baru blog kak bui ni..:)

yaya ade said...

wahh comel la wajah baru belog kak bui :D

izzah said...

wah...cantiknyer...jeles2.....cmner leh wat doodle yg comel tu...serious sguh2 jeles ni...

D i n said...

perghh lawa dan comel

cHeRyNa PiReS said...

Smart! Favourite colour Sha lagi tu...nyuuum!!
Lepas nieh selalu la Sha lepak sini eh:)

Hehe...

SURIA AMANDA said...

change for good xper...janji cantik ...

Abil Fikri Ahmad said...

Cantik blog ni berwajah baru...

Maru Maru :3 said...

comel! :D

cci said...

ehehe.. amboi pujian melagit tu kak.. ngee..^_^ ma ceh gak sudi tempah dr cci.. dan epi bila kak bui ske.. ^_^

NoEn said...

comel sangat

Nazayiena said...

Wah kacak na juak ktk pun blog tuk bui,kaler purple agik....

Nur farahiza said...

kak bui gila lawa sanagt kowt , awww suke

CikNana said...

cantik kak bui..love love gitu..hehe

Cik Sumie said...

uwahhh...purple2 gitu...>.<

Haryati Faizal said...

cantiknye wajah baru blog dia...

Cik Chokie said...

Tersangat lah omey :D

Wak Gelas™ said...

blog wak jugak yg X populerr jugakk.. uuuHUuu

♥ Miss Hearty ♥ said...

olololo..omeinyaa belog baru bui ney :)

Mia Kassim said...

Cantik...teringin blog yang comel mcm ni tapi tidak mcm mo buat....tida bakat huhu

syiela said...

baru masuk hr ni... cantik!

PinkUmmi said...

blog bui skang nih nmpk lg sweet

Noraziha said...

tahniah ngan kemunculan blog berwajah baru..mmg cantik.

Che Rosliza Che mat said...

Wah!! memang cantik...Nanti makin rajin bui berblog ya..