Wednesday, November 14, 2012

Gambar Konvokesyen Anak-Anak

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

entry lom basi lagikan sebab konvo anak2 adalah pada 7.11 dan hari ini baru 14.11,kira seminggu terlewat..hehe..kalau makanan memang tak boleh makan lagi dah tapi ini gambar2 jer so boley excuse la yer..^_^


ni gambar masa nak pergi..sekitar 7.30 pagi..cerah the sky kan..hehehe



pas masuk,kalau takder ni di haremkan masuk dalam dewan



terpegun seketika dengan candeliar dalam dewan,terus snap gambar



the suasana dalam dewan..sebab bui dengan adik lewat sampai,
jadi tak dapat tempat duduk kat depan sana..huhu..padan muka



adik bui,Sheila pengganti hubby bui


dapat jambangan bear


pose bersama mak ngah


fotoshoot with cupcake..^_^


athirah dengan cupcake nya



firhan adib yang comel mcm bear..hehe


 dalam perjalanan balik..see the awan,nice kan..


k,hari ni cuma sesi untuk tengok gambar jer..bui takder mood nak membebebebebel sebab banyak kereja..hehe..babaiii


Take Care..♥..

31 comments:

Anum said...

tahniah sis

Aju Mohit said...

tahniah adib and athirah, cantik semua gmbr2 ni bui

Mimie Najib said...

tahniah buat ank2 kak bui.. :)
tecik2 dah konvo..mudah2 an dah besar nti akan rasai lagi.. :)

Ema Blog said...

wow, memang grand konvokesyen anak yer..anyway tahniah..

dah lama tak dtg ke blog bui

Mrs Velentine said...

anak MV pun dpt bear

Cik Sumie said...

ololooo...comangnyoooo...>.<

lynda said...

kemain konvo budak2 sekarang. dewan, jubah, dpt bunga lagi mcm konvo time degree dulu. hehe

izzah said...

hebatnyer konvo bdk2 ni..ni taraf konvo universiti dah ni gayanyer...hehe..bertuahnyer la diorg...=)

Kesuma Angsana said...

wah tahniah & nampak grand lar majlisnyer

NM02 said...

nnt konvo lagi sekali bila besar nnt ye...

iiima ❥ said...

wah kelass konvo dia cntik :)

Kniedaz said...

Awan yang cantik! Suka...

CikNana said...

kak bui..thniah for konvo konvo mereka n cantik awan..he

ct kektus said...

alaa2 universiti punya konvo dah. :)

Dikbi Kamaruddin said...

bestkan budak2 skang...kecik2 dah merasa konvokesyen... #cantik gambar kak bui, edit guna ape??

Azhafizah Md Nor said...

selamat berkonvo untuk anak anak kak bui..dua dua sekali konvo ye.

psstt..blog berwajah baru ye..comel ^_^

anitaare said...

tahniah..salam maal hijrah..moga anak-anak kita menjadi anak-anak yang beriman pada Allah dan Rasul..Amin :)

Karukord Jagau's said...

tahniah2 :)

Bui Junaidi said...

@Dikbi Kamaruddin
GUNA PHOTOSCAPE JER..

Arjuna Silvera said...

Selamat berjaya untjk anak...dan juga ibunya

Dunia Wilma said...

Comelnya Athirah dan Firhan...
Tahniah buat kalian...
Dah graduation dah tu :-)
Bolehlah naik darjah satu nanti...Hehhee...

P/S: Kak Bui, cantiknya awan tu ^_^

Nur farahiza said...

tahniah buat anak kak bui :)

JunAina said...

Seronoknya siap dapat jambangan bagai lagi, anak2 terasa di hargai...

PinkUmmi said...

tpt konvo giler kentang punye awesome...

nik ros said...

cantiknya dewan. nik budak2 dulu konvo kat dewan biasa jea.huhu

Dianza said...

mak aih..convo tadika kalah convo kat u.kerlass u!btw,hi puan bui.umo 35 tapi mcm 25 je..=)

shidaR said...

cantiknya awan tu kak bui ^_^

syiela said...

cantik baju konvo dorang

لين Si Pipi Merah said...

bakal2 doktor :)

Nazayiena said...

wah abg ngan adik dah pergi konvo,tahniah ngan nduak ya...

Che Rosliza Che mat said...

cantiknya dewan...