Wednesday, October 31, 2012

Hoyeh..Segmen Dah Tamat

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿



tukang lipat kertas undi..boring katanya..hahaha




nombor siapakah yang bakal bertuah..?


oh,ya..bui lupa nak terangkan part ni..nombor kat kertas undi tu mewakili nombor penyertaan korang yer..kalau nama blog korang kat nombor 77 means that korang peserta yang ke 77..got it beb?


cth : untuk bagi korang lebih faham

77 - adalah milik heartylolipop.blogspot.com



tahun kelahiran bui..^_^..
so siapa muda dari bui sila panggil bui,kak bui ok..hehe




ini bukan hadiah untuk 5 yang bertuah..ini selipar untuk bui ronda2 dalam rumah..saja letak sebab cantikkan..^_^..ada bulan dan bintang lagi


ya ampun,asyik sangat merapu hinggalah bui terlupa nak bagi tau bahawasanya 5 pemenang bertuah itu akan bui umumkan esok hari..sekian..^_______^


Take Care..♥..

26 comments:

Deqla manjew said...

lorhh... deqla terlps pndg rupanya nk join.. huhu.. ampunkan deqla tuan tanah...

Kakcik Nur said...

Kakcik terlepas untuk turut serta...

Mrs Velentine said...

sya panggil kak lah

hananhadila said...

haha . sape lah yang bertuah agaknye :)

Iera - Nordin's Daughter said...

wahhh ...
Sapelah yg bertuah tu kan Kak Bui ...
Agak2 ada x nama Iera ??
(p/s: muka xmalu iera nih )
Hehehehehe

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Kak buiiii..hehe

Sian anak dara tu..ketidoran die ;p

Anum said...

hahahha
sabar je la sis nie...
baiklah setia menanti

Alif Haris said...

woah ! selipar mcm kt angkasa raya.. haha. sihat k.bui? slmt hari raya aidiladha. hee

HeNRieTTa JoSe said...

rietta tunggu esok yea....hehehe....

::NureeN:: said...

alahaiii.. nureen x sempat join la huhuuu... sori bz sgt lately ni..

gd luck bg yg menyertai :)

Mimie Najib said...

sapa la yang bertuah tu kan.. :)

Kesuma Angsana said...

tahniah dulu pada no 77 tu !

cHeRyNa PiReS said...

selipar itu cantik kerana ia berwarna purple. dan ada bintang juga. yum:)

LadyBird said...

ok kak bui.. lady panggil akak sebab lady lahir bawah drp thn 77.. hehehehe.. :D

ciK LyndaWawa said...

wah kak.. lak x diat sitok eh.... =]

Aju Mohit said...

hihihi fuh2 moga2 saya antara org bertuah itu hihi

Karukord Jagau's said...

Agak2 nama blog saya ada tak? Heheheee

syiela said...

ok kak bui hehhehe

menanti siapa la yg bertuah itew!

NoEn said...

comelnya selipar tu...

CikNana said...

kak bui.menyesalnya aku x join..hehe

Kniedaz said...

ui..ui..uii..xsabar..moga ada luck nombor saya kikiki

SURIA AMANDA said...

sgt x sabar ni...

Eza Boom Boom :) said...

alaa, Eza tak sempat joinn... huhukk.

Dikbi Kamaruddin said...

harap2 no 26 leh dpt... Selamat Hari Raya Kak Bui..

shidaR said...

semua bdebar kan heheeee :D

Che Rosliza Che mat said...

cr pun terlepas...busy sangat2...