Monday, October 29, 2012

Status Binatang Kalau Ada Facebook

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


selamat hari isnin semua..macam mana raya,confem meriah kan..berat badan pun confem meriah jugak naik ye dak..almaklum makan jer masa hari raya tu (bui letew)



ehem..ehem..saya comelkan..hikss


isnin macam ni takyah serius sangat..jom kita tengok kalau binatang ada FACEBOOK, agak-agak apa status mereka?


NYAMUK : Baru habis ronda rumah Ajib.. kenyang beb, Alhamdulillah.. Murah rezeki malam ni..



CICAK : isteriku tersepit pintu.. Menduda lagi kali ke 24..



KUCING BETINA : “Anak i yang ke-5 baru tanya siapa bapaknya. I bingung nak jawab apa. I sendiri lupa bapaknya siapa.”



AYAM : Boh, kalu esok kawe tak update status, maknonyo kawe keno goreng doh.. I luv u all.. Jangan lupo wat kenduri arwah untuk kawe deh..



NYAMUK : Siot, sekali drug addict gua hantam. Gua positif HIV AIDS… uwaaaaaaa



KUCING JANTAN : Baru je tweet awek sebelah umah… keturunan PARSI beb!!!



KHINZIR : Aku bengang btol la...die gi pijak taik kucing tapi nama aku yang disebutnye...wei bro! len kali siasat dlu la sape yang berak kt depan umah kaw... agak-agak laa weyh...




lucu kan..^_^..



oh,ya segmen bui akan berakhir esok,siapa yang belum join ,jomlah..masih sempat lagi ni..hadiah misteri untuk 5 blogger bertuah dah pun bui beli..bukan satu taww tapi yang bertuah tu nanti akan dapat 2 barang..(godaan..^_^)



Take Care..♥..

17 comments:

Mrs Velentine said...

mmg lucu...

cHeRyNa PiReS said...

Rajin betul nyamuk update status ;-)

CikNana said...

hahahaha,,lucu juak kak bui..:)

Wak Gelas™ said...

lucula jugak kalo manusia yg pikir gituu.. ehhheEe

ct kektus said...

kalau binatang2 pon nak berfacebook, memang peninglah manusia. :D

kasihredha said...

Salam bui
Gelak guling2 bacs status fb binatang tu.

:: Mrs.Eady :: said...

hehehhe..layannnn :)

CIK PARO! said...

kelakarlah..kalo lah btul2 bntg ade fb..

Nur farahiza said...

kalau la betol2 dorang boleh bercakap , kite boleh dengar , confirm lucu , hahahha

HeNRieTTa JoSe said...

Hehehe......klakar la....Rietta dh join....wah....ada hadiah....dua? Bestnye....klu ada rezki rietta....hehehe....

Noraziha said...

Hahaha..mmg kelakar. Saya suka, saya suka, saya suka!

Iera - Nordin's Daughter said...

hehehehehe ...
pagi2 blogwalking kat cni , tersenyum sorang2 ...
kelakar la kalo binatang tu lh bcakap ...

CikNana said...

kak bui,mata kak bui sangat cantik dan bulat la..hehehe..:)

Kesuma Angsana said...

he he he suka2

Che Rosliza Che mat said...

memang cute sangat2..

shidaR said...

hahahaaa..yg vavi tu btol2 terkono heheeee :P

Kniedaz said...

wah..bestnya kalau dapat hadiah tu..kalau tak dapat pun still happy sebab dah dapat kawan ramai..tengkiu Bui wat segmen tu..