Tuesday, October 9, 2012

Suka Suki Senang Hati..

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

takder angin takder ribut tetiba suka suki senang hati pulak dah..buang tebiat agaknya orang tua ni kan (bui letew..memang dah tua pun so ngaku jerlah..^_^)

confem korang terkezut gimana sih bui boleh buat entry pulak pagi2 macam ni..ni lah dinamakan mengigau di siang hari..kekeke

dah takyah tanya k,janji bui ader hupdate blog..(ayat..mcm sekadar melepas batuk dalam toilet jer)..

apa yang bui merapu ni..adoyaiiii..sebenarnya motif suka suki senang hati adalah ini...sila jangan jeles tau..kalau jeles jugak bui maafkanlah bui yer..sesungguhnya tiada niat dihati ini..cehhhh

V
V
V
V


syukur,alhamdulillah


serius terharu dengan NUFFNANG sebab tak putus2 bagi BE pada bui biarpun update tak berapa nak hebat sekarang..terima kasih Nuffnang yer,toceyyyyy..

ok,lah..bui nak kemas rumah dulu..ooopssss,terkantoi suda..ekceli hari ni bui cuti..^_^

bila rumah dah berkilat nanti bui blogwalking blog korang ok...


16 comments:

Masya said...

tahniah bui...

Anum said...

wow senang hati sis ek

:: Mrs.Eady :: said...

bnyk nyer :)

Mrs Velentine said...

tahniah..bestnya dpt BE kan

Rai Ourkizuna said...

wahhh..tahniah..banyaknya BE..kalau boleh share2 saya nak mintak sikit..hahaha..

Masz Sidek said...

best ehh... BE mala masuk...

kmk pun dah kurang BW kinek tok kak... bz gilak...
tok pun curi2 masa BW...

Aishah Jahirah said...

kak bui banyaknye BE tgh running....rezeki2...

::NureeN:: said...

slm k.bui,
sori sgt2 nureen pon lama jgk x singgah cini
dh ujung2 thn ni kan byk keja nk buat

be ke me lagi2 la nureen x reti hehhehe

fieda said...

tu dia...hebat tu..berderet deret sekali dia kasi..

shidaR said...

rezeki kak bui tahniah kak :)

Aju Mohit said...

tahniah bui!!! banyaknya BE, mesti masyukkk hijihi

Nazayiena said...

Patutlah suka gilak ktk bui,byknya nuff berik ngan ktk ya.

Kesuma Angsana said...

tahnaih bui, rezeki tu

sha my heart said...

wah, bnyk tu. Tahniah.
Sha pn baru cek nuff. Ada BE rupanya wlpn update skali je sebulan sekarang ni. Tp trafik ada sb entri bermanfaat *org cari ada dalam blog sha.
Alhamdu lillah.

Che Rosliza Che mat said...

rezeki...syukur..

Azhafizah Md Nor said...

alhamdulillah rezeki kak bui..dah lama fiza tak dapat be ni..xsempat nak keep in touch ngan incek nuff ni.