Tuesday, October 23, 2012

Kalaulah Aku...

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿




walaweh..kalau lah bui sekurus ni kan best..lagi-lagi part paha tu memang best..kecik jer..nak pakai jeans skinny pun boleh pakai dengan senang hati..tak yah risau pasal lemak bonjol2 sana-sini..hahaha


tapi apa2 pun kita kenalah bersyukur dengan apa yang ada kan..bak kata pujangga..JIKA TAK DAPAT APA YANG KITA SUKA,BELAJARLAH MENYUKAI APA YANG KITA DAPAT DAN BERSYUKURLAH DENGAN APA YANG ADA


entry pendek jer ni sebab bui bizi lately..dah dekat nak cuti sekolah ni macam2 program diadakan..29.10 ni nanti ada majlis penyampaian hadiah untuk pelajar pendidikan khas..bui kena masak..ayoyoooo..^_^


sebelum terlupa,bui nak ucap TERIMA KASIH banyak2 pada yang telah sudi join segmen bui..serius sangat terharu dengan sambutan rakan blogger sekalian..tak sangka,ramai jugak yang join..



hadiah misteri untuk 5 blogger bertuah akan bui umumkan sebaik saja segmen tamat k..jangan lupa berdoa banyak2 semoga salah satu hadiah tu akan jadi milik korang



21 comments:

Deqla manjew said...

ish x lawa la peha cam tu..mcm peha deqla dulu tau...kurus dah mcm batang kayu bergerak..deqla suka peha deqla yg sekrg ni..dah berisi.. hihi

Cik Zaniff said...

waa..nak jugak kurus cmtu..hukk

Nur farahiza said...

harapnye harapnye saya laa too , ahhahaha , :D

Kesuma Angsana said...

berangan sekejap KA bui hehehe

kasihredha said...

Cantikkknya body model tu..

Anum said...

insyaallah nak doa anum dapat la , hehehe

zulaiha megat said...

kalaulah kak zu pun sekurus tu..hmmm

cHeRyNa PiReS said...

ada org kekal pada fizikal asal kerana dalam bentuk macam tu dia nampak ada aura. bayangkan bear a&w yg kurus...tak seronokla nak peluk kan?

Mrs Velentine said...

samalah MV pun xle pakai skinny...hehehe,,,sape lah yg bertuah tue

MiSsJue said...

jeng jeng jeng..jgn bagi skinny jeans sudah la nanti ye..tak muat jugak :P walaupun cuba suka nak pakai yg x suka tetap x muat gak,..heheheeh

syiela said...

berharap kepada benda yg sama namun syukur dengan apa yg ada kekekeke

Kniedaz said...

salam sis,
saya pun seronok join geng bui..dapat kawan baru dah ^_^

sHi Ma said...

Hehehe..xlah mcm dlm gmbr 2, kurus sgt.. Lalala

NM02 said...

betul bui, janji kita sihat, pemakanan kita betul, jantong kita ok...

HeNRieTTa JoSe said...

hehehe....xsabar nak tunggu pengumuman dr bui....hehehe...

yaya ade said...

nak juga kurus cmtu :(

Aju Mohit said...

nak kurus jugak hihi, baguihnya bui siap ada cabutan bertuah lagi, best2, nnti masak sedap2 tau hihi

shidaR said...

wahh siapalh 5 blogger yg btuah tu kan :)

Anonymous said...

permata kalau d letak dlm lumpur, ianya akan tetap berkilau.. renung2kan. selamat beramal

Che Rosliza Che mat said...

hihihi betul tue bui...bestnya peha kurus...siapalah 5 blogger bertuah tue..

wan nurul hezrina said...

nurul tak sempat arr join,.baru nak join tapi tutup semalam.huhu terlewat suda.papepun tahniah bui=)