Thursday, October 18, 2012

Segmen-Jom Masuk Bloglist Yana

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

kalau hari tu bui buat segmen,kali ni bui nak join segmen pulak..bukan apa,sokong menyokong blogger lain kan amalan mulia..^_^

segmen ni simpel macam segmen bui jugak..bui memang suka segmen simpel mimpel macam ni..so cekidaut..

mula2 tepek header..



ok,siap..simpel kan..kalau nak join jugak bolehlah klik SINI..pasti korang rasa ceria seceria nya sebab blog ni berwarna-warni taww..^_^


segmen bui pun masih berlangsung sekarang..siapa2 nak join klik link kat bawah yer (sempat promosi..hehe)

JOM JADI GENG BUI



12 comments:

Anum said...

jom2 join

shidaR said...

wahh selamat bersegmen kak bui :)

Aju Mohit said...

jom sama2 memeriahkan segmen ini ;)

syiela said...

selamat bersegmen ye bui :)

cHeRyNa PiReS said...

Selamat bersegment ye:)

Masz Sidek said...

selamat bersegmen kak...

Yana Aina said...

TQ sudi join .. dh tamat. jom cikidup .. http://nazlyizan.blogspot.com/2012/10/senarai-link-segmen-masuk-bloglist-yana.html

Mia Liana said...

singgah dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2012/10/segmen-jom-masuk-bloglist-yana.html

Ismi Iman said...

salam iman dtg nh
dari segmen yg sme
done follow
http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-masuk-bloglist-yana.html

Delimasari said...

dari segmen yg sama
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-masuk-bloglist-yana.html

itmeMawarPutih said...

Salam...

Singgah sini, join segmen yang sama. :)

http://itmemawarputih.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-masuk-bloglist-yana.html

Che Rosliza Che mat said...

good luck ya bui..