Sunday, October 7, 2012

Tetiba Datang Rajin

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

bukan datang rajin blogwalking pun..datang rajin ubah wajah blog jer..hehe..dah jemu rasanya dengan wajah blog yang lama so hari ni bui ubah wajah blog lagi (cantik tak..?hehe)

harap2 dengan tema bunga2 cinta..(cehhh..^_^)..harap2 jugak mood bui nak berblogging kembali pulih macam dulu

maksud macam dulu tu adalah tiap2 hari update dan selalu jenguk korang2 semua..

pasal entry yang lepas tu GAMBAR2 DARI KAMERA BARU ni ha bui nak bagitau,kamera yang telah bui beli adalah kamera ni..


mak aiii,confem korang terkesima jap kan..hahaha..bui tipu jer..bui manalah mampu nak beli kamera secanggih ini..dan bui tak tau pun apa nama model nikon tu

yang mampu bui beli hanya kamera ini..


ni lah dia KAMERA NIKON DSLR D3100..kamera ni basic jer bagi yang baru nak berjinak2 dengan kamera dslr..dan kalau nak tahu sebelum nak beli kamera ni bui telah 18x fikir dan 18x ronda2 di kedai kamera dekat The Spring..hahaha

bukan apa..nilainya ribu raban lah jugak..sayang rasanya nak keluarkan duit..kalau beli emas,besar woo..leh jugak buat pelaburan masa depan..hiksss

tapi kerana dah lama simpan hasrat,akhirnya kamera ni sah menjadi milik bui dan hubby..leh jugak ambik momen2 indah kami sekeluarga..^_^

bui tinggalkan korang dengan kata2 ini k

KITA SERING MENGIMBAS KEMBALI KENANGAN LALU
TETAPI JARANG SEKALI BERUSAHA UNTUK MENGEJAR IMPIAN HARI ESOK..

14 comments:

LIA AZMAN said...

wahhh dah pakai dslr yer skrg nih kak bui..

Kesuma Angsana said...

tetap cantik, like3

shidaR said...

kak bui...blog tanteekkkk shida suka wane lembutt ya amat :)

wahhh camera dslr..huhuhu mmg xkn merasa nk pkai o mmliki huhuhuhuhu..

Che Rosliza Che mat said...

Cantik.....rajin bui design....cr pun berangan nak beli dslr

Aju Mohit said...

bui aju pon teringin nak ber DSLR, tapi bila memikir nak usung ke hulu ke hilir sebab ada anak kecik ni, nanti dululah, nanti tak terusung si DSLR tu, tahniah bui, apa yang diidamkan menjadi kenyataan ;)

IntaNBerliaN said...

wah bestnya kak bui.. kamera canggih tu.. :-)

Mrs Velentine said...

bestnye..sya nak juga dslr ni tak reti guna..

are_lin@yu said...

wahh beznya klu dpt 1..huhu..blog akak dh len cntik!hehe

syiela said...

wah canggihnya.. bila la saya boleh peluk tu...

cantik design baru :)

sHi Ma said...

Wah dslr... Idaman ni,huhuhu

HeNRieTTa JoSe said...

D3100 pown picta dia sangat chantek..pernah guna adik punya...

PSSS....setuju dengan kata kata akhit biu...thanks yea...need to look foward now...thanks sangat sangat bui...

Hanif said...

Wah!!! tahniah..
baru jer lepas buat entri pasal kamera..

fieda said...

bestnyer..kamera hebat tu..

Nazayiena said...

Wah canggihnya kamera ktk beli bui,lps tuk cantik2lah gambar diambik....