Monday, September 24, 2012

Gambar-Gambar Dari Kamera Baru

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

ehem-ehem..tengok tajuk dah tau,entry ni mesti entry nak show off kan..hik..hik..sekali sekala,apa lah salahnya..ye tak?

tak yah cakap banyak..meh bui kasi show off sikit antara gambar yang telah bui ambik dengan kamera baru bui tu

b4 tu nak g tau..kamera ni telah bui beli sebelum raya lagi tau..memang telah lama bui simpan niat nak beli dan baru tahun ni tercapai hasrat dihati..cewahhh..

sapa tau kamera apa,leh teka sesuka hati..siapa dapat jawab betul bui kasik hadiah..^_^


buah hati,pengarang jantung


bersama adik bui..Sheila


rumah mertua bui di Oya,Mukah


projek bermain bunga api


teman hidup


raya 2012,tema hitam


raya 2012,tema pinkish


posing dengan baju tidur pulak dah


bersama kazen..Najwa @ Wawa


penyeri hidup bui


gambar2 ni telah bui edit menggunakan photoscape..bui tak berapa pandai lagi guna kamera ni sebenarnya sebab tu gambar tak cantik sangat...


17 comments:

Kesuma Angsana said...

serius cantik2 ler gamabr nyer

kasihredha said...

Kamera Lumix?
cantik2
Anak lelaki bui sebijik mcm ayahnya kan

Anum said...

cantik gambar2

Aishah Jahirah said...

kak bui....lama xsinggah sini....
kamera DSLR ke kak....lawa pic,...

Mrs Velentine said...

wah cantik2 pic...

syiela said...

amboi kamera baru ye.. cantik la...

bui dgn adik lain sungguh muka...


suka dengan gambar raya tu...

sHi Ma said...

Camera apa kah itu? Pasti dslr ni..
Shima pun edit pic guna photoscape..
Lawa gambar2 yg akak edit ni ("_^)

Aju Mohit said...

Cantik2 gmbr2nya bui, mmg puashati kan ;)

are_lin@yu said...

nicelah akak ;-)..lama ayu tak singgah sini ;-)

Deqla manjew said...

wahh kamera baru... kamera apa tu? huhu..

::NureeN:: said...

sori yerr lama x singgah cini...
wow camera baru.. bestnyerr...
gambo pon cantik2

Nafisya Ismail said...

hai kak bui! cantik gmba2 tu.. btol.. xtipu XD

HeNRieTTa JoSe said...

Chantek gambar gambar tu semua...pandai bui edit....rietta mmg mls bab edit edit nie...


errr....DSLR kan...

Masz Sidek said...

kmk suka nagga rumah lamak kak.... tanah daknya besar...

kmk coba tekak... ktk beli kemera digital...

Nazayiena said...

Cantik2 gambar ya,mesti kamera mahal ya Bui.....

shidaR said...

kak bui...cntik lah ank2 kak bui hehee :)

Che Rosliza Che mat said...

Cantik gambarnya....mesti camera mahal.....