Monday, September 3, 2012

Kesian Dia

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

layan jerlah gambar raya yang x seberapanya ini..^_^
SELAMAT HARI RAYA & MAAF ZAHIR BATIN

yuhuuuuu..masih ingat lagi tak dengan bui..hehe..setelah sekian lama menghilang,baru hari ni terbuka hati nak update blog..kesian dia (blog)

bukan tak nak update..hari-hari fikirkan blog ni tapi entah kenapa mood nak menulis tu macam takder..kot2 kena ilmu guna2 tak..?ilmu benci dekat blog..hahaha..astaga..apa yang bui merepek ni..tahyul..tahyul

oh ya..SELAMAT HARI RAYA kepada yang menyambutnya yer..masih dalam bulan syawal lagikan so,harap di maafkan segala salah dan silap yang telah bui buat

walaupun tak pernah bersua muka,manalah tau ada tulisan bui yang mengguris hati sanubari korang so,minta maaf yer..

selain tu, berbanyak2 terima kasih jugak pada yang masih sudi jenguk blog bui..sangat2 hargai kunjungan korang..dan berbanyak2 terima kasih jugak pada NUFFNANG sebab masih sudi jugak bagi BE pada bui..hanya Allah saja yang dapat membalas budi baik korang (cehhh..ayat skima..hahaha)

alhamdulillah..^_^

24 comments:

Pn. Sheila@CC said...

Allhamdulillah... cantiknya tema bui hitam itu menawan... hehe

Sally Yatiey said...

Selamat Hari Raya! ;D hee
Banyak juak BE on going? Tahniah! ^_^

Che Rosliza Che mat said...

Selamat Hari Raya Bui...Cr baru okey komputer...

syiela said...

selamat hari raya Bui...

amboi sayang sungguh nuff kat Bui.. jeles ni :)

Aju Mohit said...

Wah banyaknya BE bui, tahniah ye, aahlah tema kita samalah bui ;)

Azreen Shafila Abdullah said...

slmt hari raya kak bui & family ^^

Kesuma Angsana said...

wah bestnye bui!

shidaR said...

selamat hari raya kak :)
haishh..BE deret..hehee jeles2!

kasihredha said...

selamat hri raya buii

IntaNBerliaN said...

selamat hari raya.. mintak maaf lama xjenguk sini.. skrg sy dah mkin krg bw.. makin sarat makin penat ngadap kmputer lama2...

Sayidah Nafisah Ruslan said...

banyaknye dapat BE.. best :)

bareessence said...

Salam Aidilfitri...

Masz Sidek said...

selamat hari raya kak... lamat kmk sik jengok blog ktk tok....

MamaEma said...

selamat hari raya bui..lama tak singgah di sini

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Bui..selamat hari raya....kdg2 kesibukkan kita membuatkn blog terabai..:D

NUR said...

slmt raya..

Azhafizah Md Nor said...

tak terlambat lagi kan ni..selamat hari raya kak bui..

LadyBird said...

salam akak.. kemana akak lama menghilang? bl nak bawa students akak ke trg? boleh dtg tempat lady..

Nazayiena said...

Selamat hari raya juak buat Bui & family.
Tahniah ada BE ya....

Deqla manjew said...

tak terlmt lg ni nk ucp selamat hari raya kan kak? hihi..maaf zahir batin yer kak bui..dah jarang update blog akk kite ni...huhu

QasehnyaRania said...

salam..singgah sini salam kenal =)

selamat hari malaysia =)

Mya said...

kakbui, cantiklah tema baju raya:D

Che Rosliza Che mat said...

selamat hari raya...walaupun lambat wish..hihihi rindu...lama tak jenguk sini...

diera_nadiera ulalaaa~ said...

waaaahh..cantik dan handsome berbaju hitam sekeluarga ^___^
kemas dan elegan je nmpk..hohoho ^__^