Tuesday, October 16, 2012

Minta Maaf Banyak-Banyak..

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

bui nak mintak maaf banyak2 ni sebab bui tak dapat update blog dari hari sabtu lepas..bila tak dapat update blog jadi senarai peserta yang join segmen pun bui tak leh nak update..

sebab tu kalau korang perasan senarai tu tak up to date langsung..huhu..tapi bui promise bui akan update hari ni k..lepas update bui akan jejak korang balik..tungguuuu

semalam pulak bui cuti..ada hal penting yang nak diselesaikan..nanti jika ada masa bui ceritakan apa yang penting tu yer..^_^

hari ni datang ke sekolah barulah dapat update blog,nasib baik internet dekat sekolah tak datang sewel..kalau sewel jugak,menangis tak berlagu lah jawabnya..

oh ya,sebab apa tak boleh on9 dekat rumah..ini semua gara2 modem rosak sebab terkena panah petir..kebelakangan ni,Kuching selalu hujan taww..hujan bersama guruh,kilat dan apa2 jer yang sewaktu dengannya..sabar ajelah..


gambar sekadar hiasan..^_^

iklan sekejap

V
V
V

korang mesti peminat jeans LEVI"S kan..bui ada 3 pasang jer seluar jeans jenama ni..tak mampu nak beli banyak..huhu..sekarang LEVI'S banyak koleksi terbaru taww..memang terliur habis menengoknya..kalau nak tengok koleksi terbaru,korang klik link yang bui bagi k...




17 comments:

Anum said...

minat gak.. x pe bui

NM02 said...

takde size kat levi's... kesian kan. hehehe

cHeRyNa PiReS said...

hmm..sekarang musim internet lembab, modem kena panah atau connection 3G gagal semuanya.

Tak sabar nak tengok entry2 yg lain lepas nieh:)

Mimie Najib said...

xpe..maaf bui diterima.. :)
hehe

┐('⌣'┐) (┌'⌣')┌ said...

takpe pelan2 update yer :)

Deqla manjew said...

deqla pun minta maaf yer sbb jarang2 masok sin..huhu..terkdg bz ngan keje smpai terlupe..apapun, deqla tetap ingt akk.. =)

are_lin@yu said...

akak br smpt nk bt entry t ayu tgl link..hihi

fandyzblog said...

Salam, saya tak pakai la bui Levi's tu mahal sangat.. beli seluar lain dapat 3 helai lagi he :)

Syuxer said...

saya dah berkurun tak jenguk blog saya..mood ke laut hehe..takpe kak.janji kak terus berblog

CikNana said...

saya pun x pakai Levi's..mahal..he

Aju Mohit said...

takpe bui, dimaafkan, aju tak pakai jeans levis, huhu mahal benor

Aishah Jahirah said...

kak bui...sini pun hujan lebat guruh dentum dentam gak..... jeans levi's mmg xpnh ada dlm koleksi...hehee

HeNRieTTa JoSe said...

Teringat masa rumah dikamoung terkena kilat...habis line tel ngn letrik putus....jap nk terjah link yg bui kasi...hehehe.....

sha my heart said...

kesiannya kena panah petir. Xtutup ke macam mana?

IntaNBerliaN said...

dkt sini pun selalu ujan tp ptg2 la...

shidaR said...

hujan juga kat sini kak bui..kak bui shida satu pon xde suar levis tau ^_^

Bui Junaidi said...

HA,AH SHA..KES TAK TUTUP LA NI..HEHE