Saturday, August 13, 2011

Segmen Promote Blog (Kotak Bulat)


dulu masa KB buat segmen yang pertama bui tak sempat nak join..huhu..
tapi kali ni ,bui tak lepas peluang jadi bui join..(membebel ker ni..?)
apa2 pun sapa nak join jugak klik SINI..

ok,bai..*_*

15 comments:

Yumida said...

nak join juak..eksen2 mlh busy lok..hihi

NOOR FATIN said...

saya jarang join segmen. hehe kdg2 je :)

Bui Junaidi said...

yumida..joinlah sekali..menar kata dirik dr xda molah apa2..haha

noor..bui tengok mood kalau nk join segmen ni..kalau ader mood join,kalau tak mmg tak join langsung..huhuhu

iefa ujang said...

gud luck kak :)

ajumohit said...

Jom terjah jom...watpe tu bui?? Masak berbuka dh ke?

[sutera kasih] said...

selamat bersegmen hehe

aiNa yaZiD said...

gudluck..! (^__^). selamat join segmen kotak bulat.

Wanie said...

hehe..selamat bersegmen..:)

ainondreamergirl♥ said...

hye. salam perkenalan. dah seap promote dah. jangan lupa terjah ye.

”wajin tengok, wajib terjah.”

Zul Fattah said...

Singgah dari segmen yg sama..
group 8..
Salam
happy blogging..


http://zulfattah.blogspot.com/

NasZ said...

singgah sini dari segmen kotak bulat.

kita satu kumpulan. kumpulan 3.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

c genk bah ne said...

Singgah sini..
Follow awak juga..
Genk dari kumpulan 2..
Jemput ke blog genk ya..

http://genkcorner.blogspot.com/2011/08/segmen-promote-blog-kotak-bulat.html

CS @ Mama AA's said...

x smpat promot pepun dh folo cni

Dak Fira said...

sori. bace ni http://tintazafraaa.blogspot.com/2011/08/maafkn-aku-lambat-promote-blog-korang.html

Dak Fira said...

sori. bace ni http://tintazafraaa.blogspot.com/2011/08/maafkn-aku-lambat-promote-blog-korang.html