Saturday, August 20, 2011

Salam Ramadhan Ke-20

motivasi diri..*_*
salam semua..selamat hari sabtu..selamat berpuasa jugak untuk hari yang ke 20..wahhhh,10 hari lagi nak raya ni..sangat eksaited..sebab hari raya tahun ni,kami sekeluarga balik kampung halaman suami..

tahun lepas tak balik,sebab jalan tengah dibaiki masa tu..tahun ni jalan dah ok,mestilah balik kan..kesian dekat suami dah lama tak jumpa keluarga dia yang tersayang..

kalau nak tahu kampung halaman suami bui jauh..ambil masa dalam 10 jam baru sampai..dan kalau nak tahu jugak suami bui orang melanau..

3 hari bui menghilang,korang rindu tak..?hahaha..bajet ada orang rindu pulak..ok,ok takder orang rindu pun takper..bui tak ambil hati pun..

bui tengah ada masalah sebab tu bui menghilangkan diri sekejap..nak tenangkan fikiran yang kusut..apa yang buatkan mood bui terbang melayang tu..takyah lah bui bagitau yer..ibarat membuka pekung didada sendiri pulak nanti..huhu

sekarang bui dah ok..jadi bui nak terjah blog2 korang semua nanti..rindu dengan celoteh korang yang menghiburkan hati..

ok,ok..bui nak berhenti membebel ni..tak habis2 membebel mak orang ni kan..haha..

14 comments:

ajumohit said...

Jauhnya perjalanan ye bui, moga bui dh ok skrg ni, jgn sedih2 ye

harrazdani said...

10 jammm...hmmmm balik miri ekkk...ok hati2 yer..selamat berpuasa dan selamat hari raya...saya balik petang ni.

kayrol said...

balik hgn tak balik raya ni....bahagiakan hati orang tersayang tu....

:: Into The New World :: said...

jauhnyaa.. mesti letih nak drive...
hati-hati di jalan raya..
selamat berpuasa :)

cikji said...

aah cikji rindu k'bui,hehe
selamat blik kg kak :)

Siti Arfah said...

Moga slmt blik kg nnt. :)

cucu umie said...

semoga selamat sampai ke kg ye kak bui

nurul nadia nasir said...

10 jam?jauhnyaa..semoga selamat sampai ye kak bui :)

sha my heart said...

sabar la sis..

semoga semuanya baik2 saja.

ui, pekung jgn dibuka..

[sutera kasih] said...

patutla lamak sik nmpk ktk blogwalking..sikhal kak, jnji prob ktk dh setel :)

hati2 balit kampong raya kelak k kak..

Wanie said...

jauhnye perjalanan balik kampung hubby..raya kat umah family mertua ye kak bui tahun ni..jangan sedih2 ye..hehe

aimaniman said...

jauh juga ye perjalannanya macam jhr-kelantan je.. akak pahang johor-johor selangor.. 4-5 jam kot.. apa2 hal pun yang penting kita sambut 1 syawal dengan penuh kesyukuran kan.. jgn sedih2 taw...

myhatiku said...

mudh-mudahn masalah yg melanda bui dpt diatasi dgn baiknye :)

kotak bulat said...

rindu la kat kak bui.. jgn selalu tension2 tau