Sunday, August 14, 2011

Segmen Promote Blog Bermula ( Kumpulan 7)

yes..segmen promote blog telah bermula
segmen apa..??..segmen INI
jadi,mari kita promote sesama sendiri..hehe
kb telah meletakkan bui dalam kumpulan 7
(my hubby punya feberet number tu..*_*)
dan dalam kumpulan ni jugak ada 10 blog yang lain
tugas bui sekarang adalah mempromosikan ahli blog 7 ni
jadi...mari kita berkenalan dengan mereka ok

ahli # 1

http://nanaker.blogspot.com/2011/08/segmen-promote-blog-kotak-bulat.html
bernama ALYANA SHAFINAS,
baru berumur 20 tahun 
(mudanya ko dik..huhu)
berasal dari Melaka
dan masih single taww..hehe

ahli # 2


http://www.trioseposen.com/2011/08/segmen-promote-blog-kotak-bulat.html
bernama BRO AHMAD
seorang lelaki,berbintang Aries
berasal dari Selangor
seorang yang simple dan misteri 
(dia cakap mcm ni dlm profile..hehe)

ahli # 3


http://www.syareena.com/2011/08/segmen-promote-blog-kotak-bulat.html
bernama CS@Mama AA's
seorang ibu kepada 3 orang anak
(berdasarkan gambar header)
berbintang Capricon
dan berasal dari Negeri Sembilan

ahli # 4

http://blogthinkeryo.blogspot.com/2011/08/segmen-promote-blog-kotak-bulat.html
bernama Mr.Thinker @ Ali
seorang lelaki,masih single tapi sudah ada yang punya
baru berumur 22 tahun 
(sama umur dengan adik Bui lah..)
orang Johor ni

ahli # 5
header tak boleh copy,jadi bui cilok gambar profile ..*_*
http://simplyme-jda.blogspot.com/2011/08/segmen-promote-blog-kotak-bulat.html
bernama Nurul Jaidaa Rosli @ Angah
seorang gadis manis dan baru berumur 21 tahun
berbintang Leo dan masih belajar lagi
berasal dari Selangor

ahli # 6

http://ainonsurvivor.blogspot.com/2011/08/segmen-promote-blog-kotak-bulat.html
bernama Ainon Fatihah
seorang gadis yang berbintang Aries
sangat muda,baru 19 tahun
berasal dari Kelantan

ahli # 7
sebab takder header,bui culik gambar profile..*_*
http://molinolina.blogspot.com/2011/08/segmen-promote-blog-kotak-bulat.html
bernama Olin Jamaluddin
berbintang Pisces
dan berasal dari Selangor
masih belajar lagi,mesti masih muda ni

ahli # 8


http://umikasum.blogspot.com/2011/08/segmen-promote-blog-kotak-bulat.html
bernama Yumida
(gabungan nama dia dan hubby tercinta)
berbintang Leo
dan berasal dari negeri yang sama dengan Bui..Sarawak
ada juak geng miak Sarawak..hehe

ahli # 9
http://tintazafraaa.blogspot.com/2011/08/segmen-promote-blog-kotak-bulat_13.html
bernama Dak Fira
seorang guru pelatih yang berbintang Taurus
bakal ustazah rupanya..hehe
masih single..pee wittt..

ahli # 10
takder header jugak,so bui culik gambar profile
http://misssabrinaa.blogspot.com/2011/08/segmen-promote-blog-kotak-bulat.html
bernama Siti Suriani
lahir pada 31 Ogos,tapi tahun nya tak tahu
(anak merdeka ni..)
masih belajar dalam bidang perakaunan
di Uitm Dungun,Terengganu
berasal dari Pahang

sejujurnya bui tak pandai nak bercerita pasal blog dia orang ni
jadi bui ceritakan serba sedikit tentang tuan punya blog ajerlah
jadi,selamat berkenalan dengan mereka

9 comments:

Bro ahmad said...

bui dah siap dulu..thank promote blog bro ahmad..bui pun di promote hehee

http://www.trioseposen.com/2011/08/blog-yang-sedang-di-promote-korang.html

Mr.Thinker@Ali said...

cik bui. terima kasih promote saya. kirim salam adik cik bui yang sebaya dengan saya k. kekeke. :)

Saya dah promote cik bui di sini.

Nur Zulaikha said...

dtg singgah tinggalkn komen pasal entry coretan hatiku....
rasanya x banyak sekolah(pndidikn khas) yg amek kanak2 CP sebab kbnykan mereka x boleh berjalan...
cik bui mengajar ke?

Bui Junaidi said...

bro..tengkiuuu

mr thinker..orite,nnt bui sampaikan salam tu..*_*

nur..ha,ah betul tu..tp kdg2 ader jugak yg dtg sekolah..guna kerusi roda,tp jumlah nya mmg sedikit lah..bui bukan cikgu..bui PPM jer dear..

Wanie said...

hehehe...budak kumpulan datang usha2 budak kumpulan 7..:)

alif haris said...

alif tak join tp boleh join terjah kan hehe

pengemis Cinta~ said...

Assalamualaikum..

pc ziarah balas bui..thanks^^ selamat berkenalan.

Mel Redzuan said...

Cik Mel tag Bui utk heart-to-heart!

http://rahsiacikmylia.blogspot.com/2011/08/heart-to-heart-jom-masuk-bloglist-sha.html

Mya said...

hohooo byk penterjahan niiii =)