Sunday, August 14, 2011

Segmen : Gua Kidal Ke Gua Kanan Ke,Gua Punyer Suka Lah

tiba2 malu pulak tengok header ni..huhu
kalau semalam bui join segmen Kotak Bulat,
hari ini pulak bui join segmen Azeelia pulak
hujung minggu kan masa untuk bersegmen..(bagi bui lah..hehe)
segmen Azeelia ni pun simple jer
kalau tak percaya jenguklah blog dia k
kita support sesama blogger orite..

klik SINI kalau nak join jugak
jom cepat2 adik kakak,abang-abang..*_*

oopss..lupa pulak
kak bui orang kanan yer..kekeke

17 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sy pon suka kaler purple ni bui..

sy pon org kanan..

header tu bui wat sendiri ke? cantik..

Siti Suriani said...

http://misssabrinaa.blogspot.com/2011/08/tak-kisah-tajuk-apa-apa-pun.html


siti dah settle bab2 promote ni. hehe jom laa singgah.. :)

azeelia azman said...

tengss join kak bui :P

Wanie said...

hehe..setuju dengan akak..hujung minggu mase bersegmen..lalala

Bui Junaidi said...

rina-header tu Fiza yg buatkan..bui fail bab2 buat header ni..huhu

siti-orite dear

azeelia-sama2..*_*

wanie-terima kasih sbb bersetuju dgn kak bui..kekeke..

harrazdani said...

saya orang berhaluan kiri...huhu

ABU said...

selamt ber segment..hujung minggu adalah hari2 utk bersengment ya betulll :D

alif haris said...

hehe ingatkan bui ni kidal :p

sha my heart said...

selamat bersegment =)

ok gak join segment ni drp xde idea nk tulis apa kan..

Sha dah masukkan sis dalam bloglist =)

chegu abbas said...

cantik header...

sergeant keroro said...

sama la kita, hehe :P

Niena Pengembara Ilahi said...

nina dh lama xjoin segmen :)..
bulan pose ni xsmpat... InsyaAllah raya ni akan aktifkan balik blog cam biasa

[sutera kasih] said...

kmk pon kanan kak ehehe

Mya said...

orang kanan juga hehe

fiq. said...

org kanan pon kreative je kan kak bui kan2..hehe

zareliqa afiqa said...

yuhuu..dtg terjah geng kanan.Idup kanan!yeahhh ^^
Selamat hari raya!

http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/08/segmen-gua-kidal-ke-gua-kanan-ke-gua.html

nabila azmi said...

hihi..awk..follow sini..ronda2 segmen ni=)...kite pun xkidal=)kanan the best kan=p