Thursday, August 11, 2011

Lagu Yang Mendamaikan Hati

salah satu lagu yang mendamaikan hati 
bila bui mendengarnya
nak tahu wajah siapa yang bui bayangkan..?
cuba korang dengar pulak,lepas tu bagitau 
wajah siapa yang terbayang di ruang ingatan
jomlah layan..




(apakah mimpi hari ni you tube boleh bukak pulak kat sekolah..hehe..dengan pantas bui ambil kesempatan..lepas ni bui nak balik,nak g celcom..
celcom,maafkan bui kerana terpaksa menceraikan dirimu..hehe)

15 comments:

cx's said...

heheh. cx pon terbayangkan 'dia' .. so sweet :)

sHi Ma said...

alamak kak bui, tiba2 terasa sayu hati ni.. terbayang my ex pula.. uuuwwwaaaaa....

Anum said...

sangat tenang kan

ajumohit said...

mmg menenangkan bui

cucu umie said...

dgn sukacitanya ayie memberithu tidak dpt untuk membuka youtube tersebut..:(

Kakzakie said...

Sampaikan salam kakak buat hubby and my wish "Happy Birthd to him" Moga segala impian bersama terlaksana dunia dan akhirat...

Bui buat apa yg special utknya?..

Niena Pengembara Ilahi said...

cerai selkom... cerai je..

nurul nadia nasir said...

kite cerai jer cerai kan celcomm!heheee

harrazdani said...

i like to....bui beli makanan berbuka kat mana...saya tak pergi punv lagi...bebuka kat kedai jer. orang bujang kan..huuhu

[sutera kasih] said...

kmk sikmok dgr sbb kmk sikmok bayang sapa2 :(

Syuxer said...

owh lagu sudirman sememangnya best2 lakew..:)..x heranla dia jadi penghibur no 1 di asia hehe

Niena Pengembara Ilahi said...

tpi kn nina suka jgak lagu ni.... :)

Idah said...

sayangnya tak dpt dengar...skrg kat ofis..kalu kat umah boleh juga dengar lagu ni..mmg SL minat gila dgn sudirman ni.

aiNa yaZiD said...

minat dgn lagu2 sudirman. sumpah sgt2 awesome..! =)

alif haris said...

wah kak bui lyn sudirman hehehe :)