Thursday, August 25, 2011

Diari Minggu Ini Dan Minggu Depan

rentetan diari untuk minggu ini dan minggu depan

25.8.2011 - Khamis (hari ini)
bekerja seperti biasa

26.8.2011 - Jumaat
pun masih kerja..plan nak ambik cuti last minit,tapi mayb tak jadi..minggu depan budak2 sekolah cuti,jadi nak kemaskan kelas dan apa2 yang patut..*_*

27.8.2011 - Sabtu
kemas-kemaskan barang sebab Ahad nak balik kampung hubby

28.8.2011 - Ahad
akan bertolak dari rumah seawal jam 6 pagi
habiskan masa sepanjang hari kat jalan raya
sampai ke kampung hubby agak-agak dalam pukul 4 petang
(10 jam perjalanan..huhuhu)

29.8.2011 - Isnin
buat persiapan terakhir kat rumah mertua

30.8.2011 - Selasa
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI...
(kalau hari raya hari ni lah ea..hehehe)

bila nak balik Kuching semula,masih dalam perbincangan..
kita hanya mampu merancang..tuhan yang menentukan
semoga semuanya akan berjalan dengan lancar..amin..

13 comments:

MARIA LIZA said...

good planning..anyway, selamat menyambut hari lebaran..semoga semuanya selamat & sempurna

NM02 said...

hamboi.. dah ada jadual ye.. hehehe

Danial Razak said...

10 jam perjalanan..wah.lama tu..

ajumohit said...

semoga selamat tiba ke destinasi ye bui..mesti x sbr nk balik kampung

Anum said...

selamat hari raya
maaf zahir dan batin

lamanya perjalanan sis

♥Aien Najwa♥ said...

Jom raya ! hehehe..(",)..
wah suami mesti diutamekan dulu..hehe..

Niena Pengembara Ilahi said...

Raya 30 ke 31 ?


selamat hari raya juga :D

Kakzakie said...

Planning betul punya kan takut ada yg cicir nak patah balik 10 jam hui...jauh tu...

TK said...

10 jam? lamanya!!

Wanie said...

dengar cite sabah sarawak raya lewat sehari?huhu

alif haris said...

eh betul ke kak bui cite psl sabah sarawak lewat raya sehari .. kt blog sapa ye hari tu sy terbaca ..

[sutera kasih] said...

wahhh siap berik jadual gik..bahaya tok kak dedah info perjalanan ktk..huhu

Mya said...

wow ada schedule bagus2 =)

amin =)