Tuesday, February 21, 2012

Inilah Rupa Alat Senaman Yang Bui Beli

hari tu bui cakap ader beli satu alat senaman dan janji nak upload kan gambar dia kan..maaflah sebab bui lambat sangat upload gambar tu..almaklum,kekangan masa..(sebenarnya terlupa..hihi)..kot2 korang dah terlupa bolehlah tengok entry MARI AMALKAN CARA HIDUP SIHAT ini..kalau tak nak klik pun ngak apa nya dong..hehehe

so,jomlah layan gambar alat senaman itu..siap ada model lagi..*__*..tadaaaa

jangan tengok rumah..tengok alat senaman jer ok..*__*
model tak berbayar..
khusyuk main game

bertuah punya anak..boleh pulak dia buat tempat melepak main game..

alhamdulilllah,kini dalam sehari bui luangkan masa lebih kurang 10-20 minit untuk kayuh basikal tu..keluar lah jugak peluh2 jahat dalam badan ni

mula2 kayuh kan..punyalah sakit kaki dan lutut bui ni..tak sampai 5 minit dah give up..sekarang hambikkk,20 minit pun masih steady lagi..tak der dah sakit2 kaki ni

ni antara usaha bui nak ke arah amalan hidup yang sihat yer..usaha kan tangga kejayaan..hehe

oh ya lupa nak bagitau..basikal senaman ni Takasima punya produk..harga dia kalau timbang kilo adalah dalam Rm10..hehehe..juz kidding

21 comments:

Masz Sidek said...

tok mesti hari2 semangat nak berkayoh... mun di kah depan tv... sambil berkayoh sambil nangga tv... hehehe...

LadyBird said...

Alhamdulillah kak bui..
pemakanan jgn dilupa yer..
udara yang segar juga.. :D

ajumohit said...

chaiyok2 bui..jgn lupe guna alat itu sebaiknya ehhehe

Anum said...

syok la sis
lepas nie senam kat umah je

syiela said...

lepas ni sure mantop punya badan! hehehe

Azhafizah[フィザ] said...

bestnya kalau ada kat rumah ni..setiap masa fiza buat senaman ^_^

AmirFX said...

Mun ktk salu training k benda tok otot kaki ktk akan nampak kacak dan bahagian bumper belakang akan lebih solid molid... :D

Aishah Jahirah said...

mahu tercabut kepala lutut mengayuh ni mula2...wah pasni kak bui maintain la...:)

Ayumi Comot said...

best..mahal 1 tu kan? bagus la kak bui senam hari2..ayu malas giler nk senam. sekali sminggu pun susah:(

Shaz @ Ratu Ngerecho said...

ee besttt..kmk jeles..huhu :(

fieda said...

bestnyer..dapat wat senaman dlm umah jer..

shida'R said...

baguslah sis..shida pn nak juga lah ^_^

mama irfan said...

ni buat rasa nk beli satu ja... nak kuruskan badan.... bui beli basikal ni brapa ea? shared please

sha my heart said...

jom berkayuh.. =)

Cik Rose Cute said...

pasni...kurus la bui...mesti mahal harganya...

Bui Junaidi said...

BOLEH TAHAN JUGAK HARGANYA..RM1888..*__*

Bui Junaidi said...

DEKAT KUCHING NI RM1888..KALAU SEMENANJUNG MAYB MURAH SIKIT KOT

NAWAL said...

brp harganya ya? minat nak beli laaa..

NAWAL said...

brp harga nya ya? cam berminat je nih..hehe

Bui Junaidi said...

EH..EH..SAMPAI 2 KOMEN YER..HEHE
BUI BELI RM1888..*__*

kitatauke said...

masuk sini semata2 nak tau harga benda alah tu...nak kena beli jugak ni...xde masa nak bersenam..balik keje dah lewat....