Tuesday, February 14, 2012

Nuffnang Bagi 2 BE Lagi


bahan bukti..*__*

syukur alhamdulillah..dapat BE lagi dari Nuffnang..kali ni BE dari Nokia NwNp dan Maybelline Jan pulak

ini merupakan BE ke-2 dan BE ke-3 untuk tahun 2012..BE yang pertama dekat blog tutorial..dan BE tu masih lagi tengah running..

semoga BE kali ni bertahan lama dan dapat menambahkan income yang sedia ada..hehe..*__*

terima kasih NUFFNANG..dan terimalah 'flying kiss' dari bui sebagai tanda penghargaan..muahhh..




27 comments:

Anum said...

tahniah sis

Pn. Sheila@CC said...

wwahhh... seronok tu...:-))

IntaNBerliaN said...

sy dkt blog utama xda be tp blog ga yg xbrp nk aktif tu adalah...hihii

btw, tahniah

Aishah Jahirah said...

bestnye 2 sekali....kak bui saya tak dapat BE lagi tahun ni....huhuu

ajumohit said...

tahniah bui, seronoknya dapat BE berderet, nak satu huhuhu....tahniah ye moga masyuuukkk

Masz Sidek said...

alhamdulillah.. mala jak dpt be...
hehehehe..

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhmdulillah..tahniah sis..

Cik Rose Cute said...

bestnya bui....rezeki...

[sutera kasih] said...

uwaaaaaaaaa kmk lom dpt BE pun taun tok huhu

wan nurul hezrina said...

salam kenal.tq bui sudi comment ttg eczema arituh=)

nurulpun ada satu be jer 2012nie..
k terus follow sini

Azhafizah[フィザ] said...

wahh..untung dapat BE ni.tahniah kak bui ^_^

AmirFX said...

Masyuk2.. Leh belanja MekDi tok kelak.. haha.. Just kidding..

Mya said...

tahniah kak bui:) moga terus dilimpah rezeki inshaallah =D

profmie said...

wah..tahniahlah...ni mst psl dh rmai sgt yg tgk blog ni..hihi

syaz@rozelt said...

tahniah dpt be..sy dh lama x dapat..huhu

azeelia azman said...

wahh tahniah kak bui. murah rezeki :)

::NureeN:: said...

alhamdulillah rezqi akak tue.. nureen nk kena belajar ni

zareliqa afiqa said...

Bestnyer dapat BE! :D

oli-go said...

tak pernah dpt BE

mMoOnN aAlLeEaA said...

besnya dapat BE

fieda said...

tahniah..

LadyBird said...

tahniah akak :D

anitaare said...

salam bui,

baru ada kesempatan singgah sini..tahniahlah ye

Cikgu Ma said...

tahniah...saya tak pandai pasal BE ni...psang iklan suka2, tak tahu fungsi..hehe

Munnafendy said...

utk tahun 2012 ni BE tak perna lekat lg..murah rezeki kak bui =)

HeNRieTTa JoSe said...

sronoknye dapat BE....hehehe....

Izan Ishak said...

tahniah bui! byk tu BE yg tgh berjoget2 kat sini ye.