Thursday, February 16, 2012

Geram Betul..


uishhh..geram betul hari ni..

nak blogwalking pun tak boleh..

line internet sangat sewel sekarang..

semalam pun sama..

kejap ada,kejap ngak ada..

dah macam chipmore..

hajat di hati nak balas kunjungan korang semalam..

tengok2 line masih sewel lagi..

eiishhh..geram..geram

**ni sementara line tengah ada
bolehlah publish entry ni..**


23 comments:

Cik Rose Cute said...

Ya la...tenet slow cam kura2 hehehe

Anum said...

oooo
patut la sis diam je
internet line puncanya

AMALINA YA'AKUB said...

sabar bui..

Pn. Sheila@CC said...

alahai... cian bui... sabar k, jgn marah2. kang lg ko line tu... hehe

cheqna said...

nanti line dah ok jangan lupa singgah umah cheqna ye =)

Masz Sidek said...

saba kak...
lamak2 tok... line nang sik betul...
biarpun kita dah membetulkannya dgn pembaris... hehehe... guro jak... hehehe

miloais milo said...

memang sengal
my komen kat blog uols - entry sebelum ni pun
sampai dua kali keluar...
iols ingat dah hilang terus...

ajumohit said...

takpe bui, elax ye, kalau line tenet dah ok berkunjung ke rumah tau hehehehe

IntaNBerliaN said...

sy ni plak geram sbb komputer rosak.. kne guna laptop.. dhla semua save dkt komputer

::NureeN:: said...

ada wat maintenance kot kat c2...

diana said...

SAMA LA MASALAH KITA,.
BOLEH BUKA 2,3 TAB JE.
MALAS RASA NAK BW..
TAPI KALAU TAK BW KANG TRAFFIC CIPUT PULAK..HEHEH

Azhafizah[フィザ] said...

dugaan seorang blogger memang camtu..sabar je kak bui ^^

Cik Kay Jue said...

sabar2....CKJ faham.. hehe.. :)

Kamsiah said...

pakai bband ke streamyx...?

AmirFX said...

Kmk pakei TmNut.. Ok jerr.. haha...

Bui Junaidi said...

@Kamsiah
DEKAT SEKOLAH GUNA WI-FI..LATELY NI SLL SGT PROBLEM..KERANI DEKAT PEJABAT PUN KOMPLEN LINE PROBLEM..
(NI BALAS DR RUMAH,TP GUNA BEROKBAND..FHM2 AJERLAH..CIPUT JER..HUHU)

Bui Junaidi said...

@AmirFX
TMNUT..?BRAND BARU KAH..?
HAHAHAHA..*__*

ajak said...

asalam ... salam kenal ... saya new bie ... dah follow blog awak ... sudilah kira nyer follow blog saya plakkk ..tq.

Azreen Shafila Abdullah said...

sabar kak bui sabar ^_^

Izan Ishak said...

betullah bui...bila line tenet sengal, apa pun tak boleh buat kan.

Aishah Jahirah said...

tenet saya pun siput gak skang...hehee

shida'R said...

samala sis..shida pun 4hari tu xbloqwalking..huhuhu

fieda said...

tu la bui..beruk band kita ni pun adohai...seksa nk bw..lembab..