Thursday, February 9, 2012

Bersama Selamanya



Fate Brought The Both Of Us TOGETHER
So Naturally When You Look At Us
You Will Know We Are Made For Each Other
V
V
V
V
V
It Will Last FOREVER
V
V
V
V
V


TOGETHER FOREVER..*__*

nice kan..hik..hik..tetiba timbul pulak idea nak buat entry ni..kebelakangan ni kepala agak bengong sebab bui tengah berhadapan dengan masalah..masalah hidup..cehhhh..masalah hiduplah sangat

sebenarnya masalah dalam menentukan kehidupan masa depan..walaupun tak berapa nak setel lagi tapi korang doakanlah yer semoga masalah yang membelenggu ni cepat selesai

mood nak berblog pun agak jatuh merudum..kalau tengok ranking alexa tu,dah macam roller coaster..kejap naik,kejap turun..rasa nak buang jer ader jugak

sebab apa,bila tengok nombor dekat ranking tu naik,lemah semangat sekejap..hahaha..tapi ahhh,biarlah..buat penyeri blog pun ok jugak..*__*..

lagipun apa lah yang penting dengan rank tu,janji bui enjoyyyy..enjoy berblog lah..

17 comments:

fieda said...

Bui..semoga masalah tu cepat selesai.

kasihredha said...

cepat makan vitamin
agar semangat semula :))

IntaNBerliaN said...

xselesai lg ek mslh bui.. mg cpt2 selesailah n mg bui cpt2 dpt mood rajin ngadap blog..hihii

Azhafizah[フィザ] said...

samelah kita kak..mood merundum skang ni..sobs sobs..

mMoOnN aAlLeEaA said...

jgn paksa2x diri.yang penting kita enjoy....

Miss Volvo said...

fiwit hwhwehhee

Cik Kay Jue said...

sweet nyer.. moga2 mslh kak bui tu dpt settle dgn tenang.. :)

Masz Sidek said...

Insya-Allah kak... semoga jodoh ktk kekal hingga ke akhir hayat... dunia akhirat...

AmirFX said...

Lomentik ehh Kak Bui ngn Hubby... Wish kak Bui n Hubby bahagia ke akhir hayat.. :D

sha my heart said...

sweet gitu.
semoga terus bahagia, kak Bui =)

ajumohit said...

Semoga kekal bahagia ye bui, insya Allah moga bui buat pilihan yang terbaik nnti ye

::NureeN:: said...

InsyaALLAH.. sama2 kita berdoa :)
cantik last pic tue.. nureen x brapa pandai nk edit2 gambo ala kadar jerr

shida'R said...

sweet husband n wife sis pic last tu romantic :)

LadyBird said...

lady doakan akak mampu harungi dugaan itu.. dan rungkaikan satu persatu.. ameeeennn..

Izan Ishak said...

harap2 masalah bui tu cepat2 selesai ye...

wahhhh... sweet couple gitu!

Cik Rose Cute said...

sweet jer gambar tue hehehe...semua masalah boleh settle bui..cepat atau lambat jer..

Nisa Greennnpanda said...

moge kak bui dpt selesaikn prob tue ye.. >_<