Monday, February 13, 2012

BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU

jangan lupa letak header Abg Ben..*__*

tadi blogwalking ke blog MAS,tengok dia join segmen dari Abg Ben..sebab segmen simpel jer dan menarik jadi bui terasa nak join jugaklah..lagipun banyak masa hari ni sebab takder kerja sangat..*__*

ok,sebab korang perlu baca blog bui sebab blog bui ada macam2 cerita..tak percaya?cuba korang klik dekat KOLEKSI ENTRY tu..

dan dalam banyak2 entry,bui rasa entry ni paling bui suka..TUKAR NAMA

siapa nak join jugak cepat2 g blog Abg Ben sebab segmen ni akan ditutup jam 10 malam ni..


28 comments:

Anum said...

good luck sis

miloais milo said...

goodluck...!

iols dah baca entry pasal tukar nama tu.... :D

azeelia azman said...

gudluck akak :)

::NureeN:: said...

hehhee... nureen x leh join nanti kena marah ngan asben ;P

Masz Sidek said...

nama ya perlu di tukar kak.. tinggal sejarah dah ya... hehehe..

Azhafizah[フィザ] said...

menarik ni..boleh join sama.^_^

Natasya Naslin said...

assalam .. hye gorgeous =)

follow dr link blog MR.Hyperactive Ben Ashaari =p

Pka Rahim said...

hi! singgah dari blog abg ben :)

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Fendy said...

Salam singgah n follow sini...
Salam perkenalan dari fendy

jemput singgah

http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Mohd Hakimi Zulkifly said...

mhz dri COOL fm datang terjah..MHZ tengah nak carik blog untuk letak dalam blog list..kalau kamu sudi letak COOL fm dalam bloglist kamu, inform MHZ dgn memberikan komen pada entry di bwh ok..nnti MHZ pn akn letak blog kamu dlm bloglist COOL fm ok..hoho

http://mhzmc.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Lulu Caldina said...

Blog ni memang menarik.. salam kenal dari lulu...
keep it up ^__^
Inilah masanya untuk bertukar..

deno said...

deno datang dari blog abg ben! done folow sini! :) jom ke blog deno... nak tak? heee (^_^)

[PCL] said...

salam singgah terus ke Kuching Sarawak..

Diera Tekikushika said...

hai, b/walking kat sini. dari segmen abg ben ashaari. jom g blog saya pulak =)

SuparMan SuaRez said...

Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Harap Singgah Blog Kite Jugak K...
Hehehe...Thanx ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Rocker Hearted Girl said...

Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
Dah follow awak pun..

http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

gadish_bengang said...

follow dari segmen BA . .
singgah lha blog kite pulak . .

http://gadisbengang.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

LadyBird said...

gud lak akak :D

Cik Kay Jue said...

wah.. gud luck kak bui.. ckj belum layak lagi nak ajak orang baca blog ckj.. hehe..

Syahmi Elias said...

from segmen BA..!!=)

Qarr Jalil said...

Salam kak..cantik header 2..happy famili.hehe

hafizaiman95 @ fizs said...

Salam ziarah.. Datang dari segmen uncle Ben.. Sudah follow kamu.. Kalau tak keberatan, follow saya sekali..

Entry paling menarik : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/kesalahan-yang-lazim-dilakukan-blogger.html

Entry segmen : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Cik Rose Cute said...

good lucky! bui...kadang2 tak sempat nak join...segmen ben kadang2 cepat tutup hihihi

ZaroL said...

Hi...Salam perkenalan dari saya, ZAROL =)

Sama lah segmen kita kt BA !
Wahh..Dah baca blog awak, Cantik.

Jom tgk entry sy pulak blog sy pula.
www.pelangianoy.blogspot.com

fieda said...

good luck..

9n0L4 said...

jalan jalan ke blog yang mesti dibace ni & follow juge. lucky no 1243. hee. ;)

farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Azhafizah[フィザ] said...

singgah kembali..hari ni last bw geng geng segmen ^^

myu said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)