Friday, February 24, 2012

Korang Rasa Ok Tak?


Aaron Aziz cakap dia ok jer..hihihi

ehem..ehem..

bui nak tanya korang?

korang rasa ok tak?

ok apa?

ok tentang kotak komen di blog bui ni

hari tu bui dah tukar cara pengomenan (ayat apa ni..?) 

kalau yang dah biasa komen taulah apa yang berubah yer

so,macam mana..ok ker atau sedikit menyusahkan?

bui buat cara komen macam ni sebab nak lebih mesra alam dengan korang

kira macam berbalas pandangan gitu..

cer komen sikit yer..*__*


UPDATE 8.55 PM
sesiapa yang nak try buat jugak boleh ke link ni yer
http://www.anastasyea.com/2012/01/aktifkan-threaded-comments-pada-custom.html


26 comments:

ajumohit said...

Ok je bui, mudah gitu...cmana bui buat ni ye?

Cik Kay Jue said...

ok sgt kak bui... memang mesra.. CKJ bru ingt mau tny mcm mana buat reply komen macm tu.. da lama cri.. huhu

Bui Junaidi said...

SENANG HATI BUI DGR AJU CAKAP OK
BUI DH LETAKKAN LINK MCM MANA NK BUAT
AJU PUN ADER KOMEN DEKAT ENTRY DIA..*__*

Bui Junaidi said...

KAK BUI DH LETAKKAN LINK MCM MANA NK BUAT..

Azhafizah[フィザ] said...

OK je kak ^__^

Cik Kay Jue said...

thanks kak bui sebab sudi share.. >_<

faiz fakhirin said...

komen camni cantik gak..

Aishah Jahirah said...

saya oke aje kak bui....selagi boleh masuk mengomen..:)

whitecappuccino said...

ok la ni..

Bui Junaidi said...

SAMA2 DEAR..*__*

fieda said...

ok jer..asalkan dapat komen..hehehe

yana said...

Jom Join Bloglist yana
http://akukahbidadariitu.blogspot.com/2012/02/first-ever-bloglist.html

Cik Rose Cute said...

Bagi cik rose mana2 pun okey...jangan ada word verify sudah huhuhu Sekrg nie word verify panjang la....

LadyBird said...

lady suka yg pop up punye.. dan xde word tu.. sebab ia tak menggangu blog akak tuk entry yg lain2 tu.. lehla lady komen pas satu entry ke satu entry..

IntaNBerliaN said...

SEcara peribadinya sy lbh sk yg pop up N sgt2 setuju dgn komen LadyBird tu.. Tapi tak kisahlah bui nak buat camne pun :-)

zOeY zAu YaH said...

ok je yg paling penting takde word verify tu hihi..salam kenal ye

biela bell said...

bell okay je kak bui..mana2 pun okay..janji boleh mengomen..tapi okayla nie xde kena masukkan verification code..payah..huhu

mimie.. said...

okey lahh..

sebab takde kena letak kod.. ^_^

tq bui follow blog mimi!

Cik Muda said...

yer la kak bui.... yg baju kaler hitam skirt kaler merah tu norhamsiah. satu ofis ngn saya.... !!! keciknye dunia ni kan?? hihihih~

Bui Junaidi said...

INSYAALLAH,KELAK KMK JOIN K YANA..*__*

Bui Junaidi said...

SALAM KENAL JUGAK ZOEY..
TERIMA KASIH SUDI BLOG KAK BUI

Bui Junaidi said...

HA,AH..SELAGI TAK LETAK KOD MMG STILL OK LAGIKAN..*__*

SAMA2 DEAR

Bui Junaidi said...

WAH..MMG TAK SANGKA
KIRIM SALAM DEKAT DIA YER..*__*
CAKAP BUI ISTERI MART KIM SALAM
HEHEHE

sha my heart said...

lebih mudah dan menyenangkan kalau guna pop up =)
Lagi pula sekarang ini, musim hujan menyebabkan ine internet kat Malaysia sgt teruk.

Lama sha nak tunggu dapat komen kat sini. Sejam.


P/s: cepat2 jemput join segment kenangan persahabatan masa sekolah rendah

shida'R said...

ok je kak bui hehe..sng mudah reply terus ^_^

wan nurul hezrina said...

nurulpun suka yang pop up.senang cket.yang ada word tuh mcm tak besh jew