Wednesday, February 22, 2012

Wordless Wednesday Berdarah


sila jangan tengok kalau korang takut darah..*__*



hasil rawatan bekam semalam..tapi ini bukan belakang badan bui ok..ini belakang hubby bui..cerita pasal bekam ni nanti bui ceritakan yer..tunggu.....


pagi ni bui ader test untuk pengesahan jawatan..korang tolong doakan bui dapat jawab semua soalan dengan sukses boleh tak..?mestilah bolehkan..sayang korang...



**still pedih2 dekat belakang ni..huhu**


28 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

rasa geli plak tgk..

ok,yui doakan akk ya..amiinn.

Masz Sidek said...

gelik mek nangga kak....

good luck kak..

Cik Muda said...

uihhhh....ngeri je...~

fieda said...

alamak..nak pengsan tgk gambar ni pagi2...eiii..nape byk sgt darah yg keluar...mcm darah beku jer..

mimie.. said...

ishkk....tak sanggup rasanye nak tengok lama2 ehehe..

oo yeke..ok sy doakan semoga bui dapat jawab dengan mudah..amin~ ^_^

Kancil 8349 said...

pertama kali tengok...ndak pernah buat lagi...

shida'R said...

moga sis dpt jawab sume soalan tu..amin~

uihh bekam akn jd cmtu ke sis??

Aishah Jahirah said...

dulu teringin buat bekam....tp takut...haha...kak bui sakit x?.story mory nanti ye....
semoga dipermudahkan jawab test...amin

deqla manjew said...

arrggghhhh...apsal deqla terrrrrbukak entry akak yg niii??? deqla rase nk pitam la tgk darah tuuuuuuu....

Munnafendy said...

aduhai...luka2 tu msti pedih :(

kak bui, goodluck ye =)

IntaNBerliaN said...

Oh tidakkkkkkk... MasyaAllah.... dah tertengok pulak dah... eeeeeeeeeeeee seriau....

Azhafizah[フィザ] said...

macam menakutkan lah pulak bekam ni..adeshh..

p/s:goodluck kak!

syiela said...

erk.... mesti sakit..

gud luck bui

AmirFX said...

Waaaaa... *pisan*

miloais milo said...

good luck bui!

errr... iols tak kisah sangat tengok darah ni...
tapi bila tengok yg camni - ngeri le plak arsanya!

kasihredha said...

takut akak tengok bui

::NureeN:: said...

mak aii... tue semua darah kotor kan.. ada suggest suruh asben buat jgk.. tp bila tgk mcm takot plak huhuh

ajumohit said...

darah tu mcm jelly kan bui..aju doakan moga bui berjaya ok, u can do it!!! ;)

Cik Kay Jue said...

ei.. sakitnyer.. tp bekam tu sunat kan?
CKj doakan moga kak bui dah naik pangkat dgn jayanyer..


*p/s : kak bui.. nak tny ni.. huhu.. macam mana nak transparent kan header macam kak bui.. ckj pun ada shadow kat belakang... huhu..

sha my heart said...

ui, mcm jelly..

menjemput blogger join
segment kenangan persahabatan masa sekolah rendah.


mesti korang ada kenangannya kan?
jemput join segment ini ya

Cik Rose Cute said...

seram tengok darah beku tue...good lucky bui..

LadyBird said...

takutnye akak.. lady pernah buat.. gigil2 otot lady sebab tkt.. padahal x sakit pun..

Anastasyea Aida said...

tak tahu pulak bila bekam, darah keluar mcm tu sekali ..

www.anastasyea.com

Bui Junaidi said...

HA,AH..MMG AKAN JAGI MCM TU
TRYLAH..DAPAT PAHALA BUAT BEKAM NI TAWW

Bui Junaidi said...

BEKAM TU KALAU BUAT DAPAT PAHALA

PASAL HEADER TU,KAK BUI TAK TAHU MENAHU SEBAB CIK MASZ SIDEK YANG BUATKAN..CUBA TANYA DIA EA..DIA PAKAR HEADER TAWW

Bui Junaidi said...

HIHIHI..JGN PITAM DEQLA YER..SABAR..SABAR..

Cik Kay Jue said...

kak bui boleh bagi link dia tak?

Bui Junaidi said...

BOLEH..NI LINK DIA YER
http://masrinasidek.blogspot.com/