Friday, February 17, 2012

Intan Berlian's First Giveaway


cubaan pertama join GA..manalah tau kot2 ada rezeki..amin..*__*


Link Sponsor


bui dah FOLLOW dan LIKE mereka semua yer
senarai bloglist mereka pulak ada dekat SINI
cuma Facebook Moe Closet tu tak dapat nak letakkan link

oh ya,hampir terlupa..sesiapa nak join jugak bolehlah ke
  BLOG INTAN BERLIAN
hadiah2 nya sangat menarik ok..semoga ada rezeki buat bui nanti..*__*..AMIN

intan..bui dah lama peram entry ni taww,cuma tunggu masa yang sesuai nak publish..*__*


7 comments:

Anum said...

good luck sis

Izan Ishak said...

gud luck bui!

mudah2an menang nnti...

IntaNBerliaN said...

hihii.. kira dah msk ranum la ni ek lps kne peram..hihii

btw, thanks tau join & GOOD LUCK! :-)

Masz Sidek said...

good luck kak....

Kamsiah said...

semoga murah rezeki awak..:)

shida'R said...

gudluck sis ^_^

fieda said...

good luck..