Monday, February 20, 2012

Link Untuk Download Drama Hana Yori Dango

MATSUMOTO JUN sebagai Domyogi Tsukasa

MAO INOUE sebagai Makino Tsukushi
siapa pernah tengok BOYS OVER FLOWER dan METEOR GARDEN wajib tengok drama ni pulak..drama apa..drama HANA YORI DANGO

kalau BOF drama Korea..MG drama Taiwan..HYD pulak adalah drama dari negara Jepun..jalan cerita untuk 3 drama ni hampir sama sebenarnya cuma pengolahan yang berbeza
Synopsis
Makino Tsukushi is the only poor student at Eitoku Gakuen, the school of the ridiculously rich and privileged that is ruled by Flower 4 or F4, a group of four boys who come from extremely powerful families: Domyoji Tsukasa, the leader and heir of the Domyoji World Finance Group; Hanazawa Rui, the introverted son of a large company; Nishikado Sojiro, a player who is the heir of a tea ceremony school; and Mimasaka Akira, a madam killer with ties to the underground. If a student gets on the F4’s bad side, he/she gets a red notice and is bullied and driven out of school.
Makino hopes to pass her days quietly-- without drawing any attention to herself-- but one day, she stands up to Domyoji in defense of her friend. The next day, Makino gets the dreaded red notice. Even though she is harassed, Makino decides to keep going to school because she is a "tough weed". She declares war right back on the F4. Her resolve gets the attention of her crush Hanazawa Rui and oddly enough, rouses romantic feelings in her worst enemy, Domyoji Tsukasa.
The series is based on the Japanese shoujo manga "Hana Yori Dango" (Boys Before Flowers) by Kamio Yoko
nak tahu lebih lanjut pasal drama ni..korang klik sini..SINI

bui dah download ketiga-tiga drama ni,cuma tunggu masa yang sesuai jer nak menengoknya..Boys Over Flower pun dah tengok..memang sangat best..dari 10 bintang bui bagi 11 bintang..boleh..?hehe..

kalau tengok dari segi pelakon..memang tak boleh kalahkan pelakon Korea..ooopsss..sebab Lee Min Ho sangat hensem ok..diulang,sangat hensem..kenapalah dia hensem sangat kan..kekeke

oklah siapa yang berminat nak download drama HANA YORI DANGO ni,boleh download guna link yang bui bagi dekat bawah
DOWNLOAD HANA YORI DANGO
seperti biasa download mediafire punya link yer..*_*..
SELAMAT MENDOWNLOAD


7 comments:

syiela said...

wah nak dload juga la.. hehehhe walau tak tau bila sempat nak nengoknya

shida'R said...

xtau kpe sis..korean dgn shida tak ngam huhu ^_^

IntaNBerliaN said...

eh.. cantik pulak gambar yg perempuan tu..

::NureeN:: said...

adik nureen suka la tgk crita mcm ni :)

Nur Zulaikha said...

amboiii..akk..dh tgk city hunter belum?ade lee min ho..hehehe

Azhafizah[フィザ] said...

fiza dah tengok citer ni mase zaman study dulu..mmg layan abes..sedih citer ni..banyak halangan dan dugaan.biasalah percintaan dua darjat..

the puffy clouds said...
This comment has been removed by the author.