Tuesday, May 28, 2013

Penemuan Terbaru..^_^

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿



terjumpa application ni kat Play Store..terus download kat tab bui..now,banyak dah yang bui buat,cuma tunggu masa dan ketika yang sesuwai jer nak post di Instagram or Facebook..hehehe..korang nak jugak download lah sekarang..^_^..klik link kat bawah kalau nak tahu lebih lanjut tentang application ni..

TEXTCUTIE

dan nak habaq kat korang jugak sekarang bui dah terjebak dengan...sila tengok gambar kat bawah kalau nak tahu bui terjebak dengan apa..^_^



ya betul,Candy Crush...hihihi..baru hari Ahad lepas terjebak..now baru sampai level 36..huhu..adik bui Sheila dah level 185..jauh lagi nak kejar tu..


Take Care & Thanks For Reading This Entry..Take This

19 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya umah sis nie

Deqla Manjew said...

wahh.. nk install jugak la...hihi..candy crush tu deqla x layan la plak... huhu

HeNRieTTa JoSe said...

textcutie? nak kna try nie...nmpak mcm menaqrik....ooo....dah beratus ratus level...hehehe...

Kniedaz said...

Saya pun baru terjebak ngan Candy Crush huhuhu

diana said...

saya pun main candy crush..sekarang kat level 147.dah dekat seminggu tersekat kat level tu..hahha

Teena Tna said...

Ini game ker, game kt phone Teena sume adik yg main. Teena x layan sgt game2 ni..hehe

ct kektus said...

kite pon dah ter-jebak sikit dgn candy crush. hihiii

eintan nurfuzie said...

takut nak main.. takut terjebak xley tinggal

Cik Nur™ said...

cepatnya dah level 36..hebatnyaaaa

Azhafizah Md Nor said...

memang betul as quote said.

fiza tak nak terjebak dengan candy crush ni..mahunye asyik hadap tu je..semua kerja xmenjadi..hehehe.selamat enjoy candy crush :)

Isabel Diaz said...

Wah, game best.. Hihi..

Aju Mohit said...

tak pernah tau ttg game ni, takut terjebak hehehe

Addin said...

candy crush addicted. hehee :)

zeera lily said...

style candy crash dah lama ad..
cuma tukan nama.. icon.. theme..
game ttp sma.. cuma rimas sikit kalau dpt bnyk sgt invite kt fb..
btw, jmput folow tmpt sy =)

Mya said...

kak bui, comelnya app ni! kak, jum support segment mya :) http://sweettedy.blogspot.com.au/2013/06/segment-winter-blogwalking-by-mya.html

PuanZaniff said...

game kat pesbook ke ni kak bui?

Haryati Faizal said...

terjebak jugak ngan game ni hihi

Iha Zaliza said...

akak iha ada install text cutie tu.. suka tgk batman pakai gaun :D

Che Rosliza Che Mat said...

CR tak reti nak mainlah hihihi