Thursday, May 2, 2013

Membebelbebel..

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿



pose kat USS..masih hangat terasa..ewah2..


selamat pagi semua..harap korang sihat hendaknya..kalau ada yang kurang sihat tu cepat2 lah makan ubat yer..kalau makan ubat pun x berkesan,cepat2 la jumpa doktor..jangan dibiarkan melarat2 (ntah pahal tetiba jadi penasihat pulak hari ni..)


semalam cuti umum kan..seronok rasanya dapat rilek2 kat rumah,ye dak? bui pukul 10 pagi baru bangun tido..hahaha..sekali sekala bangun lewat alangkah bahagia nya


dan semalam jugak bui dengan hubby dah ambik kunci rumah baru..yahuuuu,tak lama lagi bolehlah kami pindah dari flat kerajaan yang kami duduk sekarang..rumah flat yang kami duduk sekarang banyak sangat ketidakselesaan nya..banyak sangat masalah antaranya air boleh keluar dari dinding..magik kan..hahaha..nasib baiklah problem tu telah dapat di setelkan..kalau tak memang banjirlah dalam rumah bui


pindah mungkin sebelum puasa agaknya lah,sebab banyak perkara perlu disetelkan dulu antaranya nak uruskan perpindahan sekolah anak2 ke sekolah yang berdekatan dengan rumah...semoga semuanya berjalan dengan lancar lah hendaknya nanti..


sekian dulu bebelan dari bui..ehem,ehem..ekceli hari ni bui dan family akan fly ke KL..cuti2 pilihan raya..hehe,takderlah cuti2 malaysia..jap jer kami pergi..khamis-sabtu jer..tak sabar............^_^


Take Care..♥

15 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

:: Mrs.Eady :: said...

seronok nyer pegi uss

Haruno Hana 하나 said...

aamin :) moga Allah mudahkan urusan Kak Bui dan family ^^ peluang merasa tinggal di tempat baru eyh? hehe :D

Mia Kassim said...

Bestnya...selamat berpindah ke rumah baru.... :D

Haryati Faizal said...

memang besh bila dapat dok umah baru, umah sendiri pulak tu... sgt2 puas hati...

combi said...

bestnye jln2 :D

oli-go said...

seronoknya dpt umah baru..tahniah tahniah..

p/s:minat english cotton?lawat blog saya =)

Cik Nur™ said...

Air keluar dari dinding..?
mmg uniklah...

bestnya lepas ni duk rumah baru.. :)

deno said...

tahun lepas dah pergi.. deno rasa tak puas dlm transformers the ride.. nak pegi lagi!! haha~

p/s: akak, LUPUS awareness!^^ http://dayangdeno.blogspot.com/2013/04/segmen-lupus-awareness-month.html

nuyui a.k.a miss YUI said...

tertarik tgk gmbr tu..hihi

CutiMalaysia said...

Sesiapa nak pergi US Singapore CutiMalaysi.my ada menawarkan 2 tiket percutian ke sana...
http://cutimalaysia.my/contest-blog-travel-2013

Isabel Diaz said...

Bestnya kitak.. Slalu da jark jalan2..

Aju Mohit said...

mmm rezeki pindah rumah baru ye buii, gi kl bercuti di mana tu?

Cik Kay Jue said...

wah bestnyer kak bui da g usa.. ckj blm berkesempatan lg nk g ke sana...

selamat pindah n kemas rumahnye kak bui.. :-)

Che Rosliza Che Mat said...

seronoknya....jeles tengok bui slim...