Saturday, May 18, 2013

Memadu Asmara Tepi Pantai

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


ewah,tajuk entry macam nak bikin kontroversi jer..haha
sila jangan salah faham yer..bui terjumpa gambar ni kat FB tadi
terpesona dengan keromantikan de amor tempat ni
terus terasa nak hubby dating kat sini la
jom hubby,kita memadu asmara tepi pantai..^_^




hubby bui kata..jangan nak berangan..nyamuk banyak..hahahaha
bui memang suka berangan sebab berangan is free..ngeee


Take Care & Thanks For Reading..Take This

3 comments:

hana hadi said...

hana suka macam ni. tapi masalahnya hana xromantik.Kalau romatik2 pun mesti hana akan men'spoil'kan berangan romantik tu.

Macam dalam gambar tu kan dah berangan elok ni tapi tiba2 terlintas " ish membazir je""nanti angin pantai datang habis habuk masuk makanan" hehe itu lah yang men'spoil'kan romantik hana.argh... susah betol

hana harap bakal suami hana romantik dia buat macam ni. hehe

p/s: panjang hana komen. hehe

Mimie Najib said...

amboi kak bui..romantiknyaaa..hehehe

AyueJean AJ said...

Romantiknya la gambar tu kak...