Wednesday, May 22, 2013

Shopping di DEALMATES..Murah Beb

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


puas jugak menahan hati daripada membeli belah di DEALMATES ni tapi setannorajim tetap jugak menghasut dan akhirnya bui terkulai layu dengan godaan yang sangat dashyat tu..hahaha..manakan tak tergoda kalau barang yang berharga RM300 lebih then ada diskaun dan harga yang perlu dibayar hanyalah RM28..perrghhh,siapa tak tergoda kan..


nak tahu apa yang bui telah beli semalam?ni ha cincin Zirconia..cantikkan..simpel tapi nice (bagi bui la)..


harga asal cincin ni sebenarnya RM318 tapi setelah diskaun sebanyak 92% jadi tinggal hanya RM27.90..selain dapat cincin korang jugak akan dapat rebat kredit RM3 dan free velvet pouch lagi..tawaran yang sangat menarik hati kan..^_^..sapa2 yang nak bertunang then nak berjimat cermat,apa kata korang beli jer cincin ni..murah tapi cantik


bui dah beli, sekarang tengah tunggu barang datang lagi..



senang jer nak beli barang kat sini, antaranya boleh gunakan Maybank2u..korang bolehlah cuci2 mata dengan pergi ke laman web mereka yer..banyak pilihan,barang pun cantik2..klik DEALMATES laju2..^_^


sebenarnya ni kali ke-2 bui shooping dekat Dealmates, pembelian pertama bui adalah beg ini (dah pakai masa g Kay Ell aritu..)



selamat shopping semua..^_^


Take Care & Thanks For Reading This Entry..Take This ♥

14 comments:

Nurzakiah Hanum said...

shopping time

Syuhada Salleh said...

wahh..murahnye..

Teena Tna said...

Wahh, nie memang giler2 diskaun nie..bestnyerr

HeNRieTTa JoSe said...

Murahnye bui....nk p terjah sna jugak la....

tenku butang said...

cantik cincin tuu... siyesss! ada lg x offernya??? lelaki punya ada x??
hu2.. banyaknya soklan kan..

beg tu pun cantikkk!

Kniedaz said...

Bui ni saja je buat saya terklik dealmates tu jugak

Mia Kassim said...

Alamak murahnya.....mata dah rambang dah ni...hehe

NoEn said...

wah...murah giler...mmg tergoda la

Aju Mohit said...

tak tahan dengan godaan sebegini hihihi

Deqla Manjew said...

wahh... murah giler dpt... cantik la cincin tu... ;)

Haryati Faizal said...

wah murahnye..... aissshhh... nak terjah jugak lah

Azhafizah Md Nor said...

discount 92% tu..sangat berbaloi..tak tahan nak shopping utk kawin ni..heee

Mieya Atiera said...

Wah, memang berbaloi-baloi.

ciK LyndaWawa said...

kacak cincin ya kak.. hehehe=] kmk mok....