Sunday, May 5, 2013

Bukti

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


eye bag macam apa..huhu

bukti bui sudah pun menunaikan tanggungjawab bui kepada negara..
tapi malangnya undi bui akan dikira sebagai undi rosak
sebab apa?biarlah rahsia........


bui baru balik dari KL malam semalam,
sampai di Kuching sekitar jam 9 malam macam tu
dan hari ni bangun lewat dan turun mengundi pun lewat sikit
sekitar jam 3.30 petang macam tu..hehe
macam biasa,tempat bui dan hubby mengundi tu tak lah ramai sangat orang
so,proses mengundi sekejap jer
tak sampai 5 minit dah selesai


btw,kat KL bui telah ke Aquaria,KLCC dan ke I-city
inshaallah,jika rajin dan ada masa bui update pasal percutian kami k
tunggu pasal undi-undi ni reda sikit baru update kot..^_^


Take Care..♥

6 comments:

Haruno Hana 하나 said...

hee :D Hana takleh nak mengundi lagi.. tunggu PRU14 ^^

nuyui a.k.a miss YUI said...

takpe;ah..tunggu pru akan dtg lak ea sis..hihi

Che Rosliza Che Mat said...

cr tak mengundi huhuhu....undi rosak camna pulak ya....

Mieya Atiera said...

Mieya tak cukup umur lagi. huhu

NoEn said...

macam pakai inai

Azhafizah Md Nor said...

yeay..fiza ada jugak bukti macam ni.