Thursday, May 16, 2013

Selamat Hari Guru 16.5.2013

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


ekceli,hari ni sekolah kami mengadakan sambutan hari guru..kami staf sokongan pun turut diraikan jugak..acara simpel jer,makan2 ambil gambar then adalah sikit persembahan..tak sampai 3 jam dah selesai majlis..now,bui dah boleh rewang2..ewah..


ni 2 keping gambar bui bersama member2..mereka ni kerja di pejabat am,cuma bui jer yang bertugas di kelas..sebab pekerjaan bui ni kan memerlukan bui menjaga pelajar pendidikan khas dalam bilik kelas..sekali-sekala jer bui akan ke pejabat..tapi walaupun jarang ke pejabat hubungan kami bertaut erat sebab mereka semua baik2 orangnya..^_^

 
ni gambar fresh dari ladang taww sebab baru diambil pada pagi tadi sekitar jam 8 pagi macam tu..


Sue , Zay , Bui , Sofea dan Nor
(2 mak orang,3 anak dara..hehe)


ekceli staf sokongan di sekolah kami ada 29 orang tapi lepas sesi bergambar bersama pengetua mereka semua terus ke stesen masing2..so,takder la gambar bersama mereka..huhu.




baideway..SELAMAT HARI GURU buat semua guru2 yang ada di Malaysia..(bajet guru2 ada baca blog bui letew..hahahaha)..buat bekas2 guru bui TERIMA KASIH ATAS JASA KALIAN..semoga Allah sahaja membalas budi baik korang mengajar kami hingga pandai dan jadi orang berguna..



Take Care & Thanks For Reading This Entry..Take This ♥

12 comments:

Nurzakiah Hanum said...

:)

Sally Yatiey said...

Selamat hari guru! ;D

nuyui a.k.a miss YUI said...

selamat hari guru utk semua..

diana said...

ni sekolah menengah ke sekolah rendah..

Haryati Faizal said...

selamat hari guru bui...

Aju Mohit said...

selamat hari guru!!!!

Tinta Lana said...

Salam.

Bui.. maknanya, bui mengajar juga ke pelajar pndidikan khas?

Isabel Diaz said...

selamat hari guru.

boni kacak said...

wah..cantiknya baju tu.. sedondon je semua

[sutera kasih] said...

selamat hari guru buat semua guru di Malaysia...kak bui keja apa oh?

Aishah Jahirah said...

ramainya staf sokongan sek kak bui...sek besar ye...

afiza said...

Salam kenal Puan Bui..

Selamat hari guru :).. jom jejak ke blog saya puan bui :)