Monday, May 20, 2013

Jemputan Hadir Ke Event Nuffnang

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


masa bui buat entry DAPAT PANGGILAN DARI NUFFNANG, bui ada kata yang bui dapat jemputan untuk hadir event pada 23 Mei 2013 (Khamis) ini..mesti korang tertanya2 event untuk apa kan?ok,lah ekceli bui dapat jemputan ke parti ini..rujuk gambar k



Dear Nuffnanger,
Good news! You are cordially invited to the one and only Acer & Intel “PLAYsure Redefined” Party which will be happening on:

Date:23rd May 2013 (Thursday) - Friday is a public holiday! :D 
Time: 6.30 pm,
Venue: Poppy Garden, Jalan P. Ramlee, 50250 Kuala Lumpur

TWO (2) invites have been reserved under your name and email address at this point. Kindly fill in your details at this page (http://blog.nuffnang.com.my/rsvp_party_acerintel/) to confirm your attendance by 12pm, 21st May 2012 (Tuesday). Due to an overwhelming response from bloggers, kindly RSVP before the deadline to avoid your passes being revoked and passed on to other bloggers.

Kindly take note that the registration will start at 6.30pm sharp so do make sure to be punctual! :) A competition could win you the Aspire P3 Ultrabook but you can't win if you're not there so, you have to be there! Now mark your calendars and set your alerts Nuffnangers! Come join the party and experience first-hand the product yourself! Until the night of the party, that is, so be there and don’t be square. Kick back a few drinks, indulge in some treats and be there for the official launch! 

Cheers,
Anne Cheah
Senior Community Executive
Nuffnang Sdn Bhd


baideway,sebab musabab bui dapat jemputan ni adalah kerana entry ASPIRE P3 CONVERTIBLE ULTRABOOK..bui buat entry tu suka2 jer test bakat dan tak sangka boleh dapat jemputan ke event ni..pada mulanya bui memang terfikir nak pergi..dah plan nak ajak hubby sebab mereka invite 2 orang..tapi bila difikirkan masa dan tempat yang kurang sesuai bui batalkan jer hasrat nak pergi..maksud 'tempat yang kurang sesuai' tu sebab party tu mereka buat dekat kelab malam..tempat orang clubbing..oh,no!


ralat jugak rasa hati tapi nak buat macam mana..sedeyyyy..tapi nasib baik NUFFNANG bagi BE @ CPUV baru,terubat jugak rasa hati ini..ngeeee..^_^




Take Care & Thanks For Reading This Entry..Take This

15 comments:

Nurzakiah Hanum said...

best nie

Carlos Santiago said...

waaaa... mcm best... tahniah.

Isabel Diaz said...

Tahniah Kak Bui

AyueJean AJ said...

Tahniah dapat jemputan....
Aah kak, nuffnang selalu buat kat club..

Aju Mohit said...

tahniah bui, seronoknya hari2 ada BE baru, takpe ada rezeki bui lain kali kan

diana said...

tempat best tu..hahahah

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,takde rezekilah kan..mslh tmpt plak.

HeNRieTTa JoSe said...

Ooo dekat club mlm ke...igtkan ballroom....klu rietta pown, riett tolak...xseswai dgn jiwa....

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,

tahniah...salam ukhuwah..

izzah said...

bestnyer akak...xsia2 berblogging yek..tahniah...

KesumaMaruku SueQistina said...

wah bestnyer untie!

Deqla Manjew said...

best mmg best kan..tp kat club?? ish tmpt maksiat tu..hurm..x pyh sedeh la kak.. niat x menghalalkan cara kak.. yg haram tetap haram... =)

Siti Hajar Masri said...

saya pun dapat gak tapi x pergi jugak..;p

Haryati Faizal said...

tahniah bui....

Azhafizah Md Nor said...

kalau nuff buat event jemputan camni pasti sebelah malam ada aktiviti lain..dulu dapat gak tapi tolak gak :)