Saturday, June 1, 2013

David Beckham Dan Alex Ferguson (1989)

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


terjumpa gambar klasik nasional ni di fesbuk,so nak share dengan korang yang minat pasukan Manchester United..hubby bui peminat tegar pasukan MU ni sampai simpan impian dan harapan nak ke Old Trafford..dulu masa mula2 nak mengorat bui ada ker patut bagi hadiah baju t-shirt MU, orang bagilah bunga ker,coklat ker tapi ini bagi baju..apa2 pun baju tu tetap bui simpan sampai sekarang..kenangan percintaan..hehe




kata mereka ni gambar masa David Beckham mula2 sain kontrak dengan MU..sangat muda DB masa ni,baru 14 tahun..bermakna 24 tahun yang lepas..now,si Beckham ni dah pun berumur 38 tahun, 2 tahun muda dari bui dan hubby..dulu bui minat jugak tengok David Beckham sebab dia hensem kan..hahaha..tapi sejak dia kawen ngan Victoria Spice Girls bui terus patah hati..dah tak minat lagi..^_^..auta jer




tahun ni jugak merupakan tahun persaraan Sir Alex Ferguson setelah menjadi pengurus pasukan MU selama 27 tahun (1986-2013)..lama kan dan banyak kemenangan telah pasukan MU dapat semasa di bawah pengurusan beliau..(bui tahu ni jer,kalau hubby bui yang buat entry pasal MU ni rasanya memang panjang lebar sebab dia tahu banyak dari bui..dah peminat fanatik katakan..^_^)


p/s: tengah dalam mood bercuti sekarang..(sabtu-selasa..bestnya..)


Take Care & Thanks For Reading This Entry..Take This ♥

9 comments:

Isabel Diaz said...

Minat.. Tapi tak fanatik sangat.. Hihi..

Cik Nur™ said...

amboii..sampai patah hati ye akak sebab bekham kawin...

hihihi..tersenyum tau nur baca.. :)

kasihredha said...

Salam adik angkattt
Oooo minat David bekem ye...
Comeyy je dia waktu kecikkan

Azhafizah Md Nor said...

Suka David Beckham sebab die ensem gak :) heehhe

Aju Mohit said...

mudanya dah sign kontrak kan bui, mmg ensem DB ni, skrg ni pun masih ganteng heheh

Deqla Manjew said...

x dinafikan kehenseman DB ni.. tp deqla x minat...hihi

Mieya Atiera said...

giler hensem..

Iha Zaliza said...

hehe kalau lelaki bagi apa yg dia suka kat kita, tu tandanya dia sanggup korbankan benda yg dia suka utk orang yg dicintai kan kak Bui.. agak2 kak Bui faham tak ayat iha yg berbelit2 ni? :P DB memang hensem, tapi tak minat pun hehe..

Che Rosliza Che Mat said...

Minat MU...di sebab DB hihihi