Friday, June 21, 2013

Gambar Percutian ke Water World I-City

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

kesinambungan dari entry GAMBAR PERCUTIAN KE AQUARIA dan GAMBAR PERCUTIAN KE SNOW WALK..macam drama melayu la pulak..ada episod2 nya..kih..kih..layankan ajer lah ^_^


adik bui dan sominya terlebih eksaited..hihi


aksi2 Athirah main air..


adik bui suka benar ngan budak Arab tu..
encemmm,sebab tu kami ambil gambar bersama dia
(tetiba ada munga2 pink..cover line letew..hahaha)


siaran ulangan..(ada gambar berulang..arrghh,malas nak ubah lagi..^_^)


ada lagi gambar budak arab..


dan 4 gambar dibawah adalah gambar pemandangan sekitar kawasan Water World tu..


lepas ni baru buat entry pasal gambar kami di i-city pada waktu malam pulak..tunggu k


Take Care & Thanks For Reading This Entry..Take This ♥

14 comments:

Haryati Faizal said...

wah beshnye main air... cantiklah wajah baru blog bui...

Mrs Velentine said...

kenapa gambar kak ditutup mukanya..hahaha

boni kacak said...

wah... bestnya.. rasa macam nak terjun dalam gambar2 ni..hehe

Innanie | Ariffin said...

seronoknya!!! :)

satu kepala berapa kak harganya?

hana hadi said...

cantiknya... hana pun nak main kalau macam tu

LiYa HaNiF :: said...

kami yg dekat dengan i-city ni tk pergi lagi water front nya nie... hikhik...

D_08 said...

oh...awok tak tau pun I-City ni ade taman tema air...... ok..dah tau ni....akan awok singgah nanti.... dgn anak2...

D_08 said...

oh...awok tak tau pun I-City ni ade taman tema air...... ok..dah tau ni....akan awok singgah nanti.... dgn anak2...

Deqla Manjew said...

syoknyeeee.... baru lagi ni kan..deqla pun lom penah masok lagi..mahai kot..haha

Cik Nur™ said...

seronoknyaaa...!
teringin lak nur nak pegi.. :)

Ayu Nurhaslina said...

Rumah sewa sy dulu dekat sangat2 dengan I-City ni tp x penah cuba masuk water world. Dah tak duduk sana, terus rasa rugi hehe

Bunga pink tu comel XD

Puan Bui Junaidi said...

@INNANIE..KAMI BELI TIKET MASUK I-CITY TU SECARA ONLINE..CUBA TENGOK HARGANYA KAT SINI

http://portal.visoftlabs.com/iCity/OnlineTicketing.aspx

Namee Roslan said...

nak g jugakkk....hehe. teringin. nnti nak try tgk kat web yg kak bui cakap lah. hehe

Che Rosliza Che Mat said...

seronoknya...udah lama tak pergi water world...