Friday, June 7, 2013

Buffered Earnings @ CPUV Terbaru Dari Nuffnang / KAKAOTALK

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿




intro dulu yer..
siapa yang ada android,korang dah install tak application KAKAOTALK..kalau korang minat YUNA dan BIG BANG korang mesti tahu application apa ni kan sebab mereka duta untuk Kakao Talk..kat tv pun dah selalu keluar iklan ni..tak kan tak pernah tengok..hehe


ok,bui dah download pada 5.6.2013 (Rabu)..



tengok ketamakan yang terserlah disitu..hahaha..We Chat,Line,Whats App,Keek,Instagram,Facebook semua ada..terbaru Kakao Talk..betul2 latest taww..^_^


dan tak disangka2 semalam pulak dapat BE baru dari Nuffnang..BE tentang Kakao Talk pulak tu..satu kebetulan yang tak disangka2..ewah..


alhamdulillah,now ada 6 BE tengah on going dalam 2 blog bui..
maceh Nuffnang..lerp..lerp so muchy2..^_^


dan kalau korang install Kakao Talk sekarang kan,korang akan dapat hadiah istimewa dari Yuna & Big Bang..tak caya,korang tengok gambar ni



cepat taww sebab tak lama lagi dah nak habis tawaran ni..KLIK & LIKE FACEBOOK KAKAO TALK MALAYSIA laju2 untuk maklumat selanjutnya..zassssssss...


Take Care & Thanks For Reading This Entry..Take This

20 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah sis..byk running tu..

are_lin@yu said...

kakao talk pulak..mcm2 kan sekrg.hehe

Mimie Najib said...

tahniah kak.. =)
saya pun baru masuk 1..hihihi

Kathy Tuah said...

lum gik kmk install kakao talk.. boleh try pastok :)

Sally Yatiey said...

best ;D banyak juakkkkkk BE ^_^

D_08 said...

tahniah...banyak nye CPUV mike..... on going pulak sume tuuuuu

D_08 said...

tahniah...banyak nye CPUV mike..... on going pulak sume tuuuuu

Isabel Diaz said...

Tahniah Kak Bui..

Mia Kassim said...

wow tahniah !! aku pun dapat BE ni....:D

Aju Mohit said...

tahniah kak bui, deret2 BE dia, nak satuuuu hehe

diana said...

dulu ada jugak instal wechat bagai..sekarang dah uninstall la..tak berminat..heheheh

Iha Zaliza said...

haha, banyaknyaaaa kak.. iha cuma setia kat whatsapp je, sbb beri laluan kat application game.. haha.. cantik wallpaper akak :D
#lama tak singgah sini, blog akak makin cantik la :)

Cik Nur™ said...

CPUV kita sama.. :)

Tapi Nur tak upload kakaotalk ni lagi..huh

apapun tahniah kak bui.. :)

Aishah Jahirah said...

untung la....banyak BE tgh berlari2..mak aih lamanya running stat april lg...masyuk.,.rezeki...:)

Che Rosliza Che Mat said...

tahniah bui...

Deqla Manjew said...

haah la..deqla pun dah install kakoa talk ni..tp jrg guna.. lebih suka wechat..kak, jom la wechat! ;)

NoEn said...

tak terlayan...byk sgt...kiki

Mieya Atiera said...

wah,, tahniah kak!

Azhafizah Md Nor said...

mesti banyak dapat earns this CPUV kan..hee..skang xleh nak install lagi MMC full suda =_='

Aishah Jahirah said...

kakotalk...xtry lg..